10-års-jubileum
Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 30 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarSkickas samma dag vid beställning innan 13.00


5 anledningar att köpa begagnade golfbollar

16 maj 2017

?Anledning

Ekonomiskt för dig

Visst har vi alla stått på tee alldeles kallsvettiga efter att ha slagit tre bollar i skogen och två i vattnet. Tyvärr är det nog bara att inse och acceptera att bollarna dras till vattenhinder, bunkrar och träd. Att slå bort 6-7 bollar per runda är inte ovanligt, och det tar alltid emot att betala hutlösa priser för nya bollar, när man i bakhuvudet vet att de är borta nästa vecka. Köp dina bollar begagnat och gör något roligare för de 100, 500 eller 1000 kronorna som du sparar.

?Anledning

Ekovänligt

Vi har ett otroligt stort ansvar att som företag bidra till ett hållbart samhälle. Vår miljö är grunden till allt och det har vi tagit som grundstommen i vårt företag. När tiotusentals golfbollar sjunker till bottnen i dammarna så finns det inget sätt för dessa att förmultna. Där kommer vi in. När vi dyker efter bollarna plockar vi inte bara upp plast och gummi som inte hör hemma i vattendragen. Vi ser också till att dammarna syresätts och detta ger växt- och djurlivet en rejäl chans att leva vidare. Vid tvättning använder vi endast naturvänliga medel.

?Anledning

Golfklubbarna får betalt

Vi har i dagsläget kontrakt med ca 100 svenska golfklubbar som låter oss plocka upp bollar i deras dammar. Vi är väldigt noga med att klubbarna ska ha sin del. Klubbarna fakturera oss sedan en överenskommen summa per boll som vi plockar upp. Dessa pengar brukar ofta gå direkt in i juniorverksamheten. Som ni förstår ger detta ett rejält tillskott till kassan.

?Anledning

Bredare sortiment

Hittar du inte längre din favoritboll i shoppen? Den kanske har slutat tillverkas eller så säljer inte den just den bollen tillräckligt mycket för att ha kvar i hyllan. Med ca 500 olika modeller i vårt sortiment kan vi nästan garantera att just den bollen du brukar spela med finns hos oss. Testa och se om vi har vad du söker.

?Anledning

Det är kul att köpa återvunnet