10-års-jubileum
Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 30 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarSkickas samma dag vid beställning innan 13.00


Personalens favoriter

9 maj 2017

Erik Tellman - Bridgestone Tour B330-S

Bridgestong B330S Handicap: 3

Favoritslag: 58° wedgen från 20-25 meter med låg bollbana och mycket spinn. Två studsar på green och sedan sitter den direkt. Drömmen!

Varför B330-S? För tillfället gillar jag känslan i bollen runt hela banan. Med min driver får jag relativt låg bollbana med riktigt bra flykt. Bollen ger mig också bra förutsättning för att forma bollbanan vid olika slag. På wedgarna spinner bollen precis på det sättet jag vill.

Jag rekommenderar bollen för: dig som svingar hårt, och vill ha en boll som flyger bra från tee. Detta kombinerat med extremt bra känsla och spinnkontoll runt green.


Köp Bridgestone B330-S här »

Ted Sundström - TaylorMade Lethal

TaylorMade Lethal Handicap: 14

Favoritslag: En chip fyra meter från green med mycket green att jobba med. Alltid lika härligt slag.

Varför Lethal? Jag tycker bollen ger mig de egenskaperna jag söker. Tack vare 5-delskonstruktionen jobbar bollen så olika beroende på vilka slag jag vill slå. Absolut en bra boll för att fortsätta jakten mot lägre handicap.

Jag rekommenderar bollen för: dig som har höga krav på din golfboll. Ska du spela med Lethal bör du gilla lite mjukare känsla i närspelet.


Köp TaylorMade Lethal här »

Karolina Bergenwall - Callaway Solaire

Callaway Solaire Handicap: 23

Favoritslag: En perfekt drive mitt på fairway med mycket rull!

Varför Solaire? Jag gillar bollens mjuka känsla på alla slag. Extremt skön att putta med. När jag slår de långa slagen och bollen landar, får den ofta en studs framåt och rullar långt.

Jag rekommenderar bollen för: dig med lägre svinghastighet som söker mer längd och stabilitet från tee.


Köp Callaway Solaire här »

Christian Argenti - TaylorMade Project (a)

TaylorMade Project (A) Handicap: 15

Favoritslag: Pitch från 90 meter som stiger och stiger tills den stannar i luften och faller snyggt ner på green.

Varför Project (a)? Jag gillar att den är lite rakare och mer lättspelad från tee än de flesta tourbollarna. Tack vare Urethaneskalet får jag ändå riktigt bra stopp på bollen på green.

Jag rekommenderar bollen för: dig som söker längre och rakare slag. Perfekt val för dig som vill ha känslan och spinnen runt green som du får av en tourboll, men som inte riktigt har den stabiliteten i spelet.


Köp TaylorMade Project (a) här »

Tobbe Abrahamsson - Titleist Pro V1x

Titleist Pro V1x Handicap: 1

Favoritslag: En perfekt slagen wedge från 60 meter. Den flyger lågt, landar och biter direkt på andra studsen. Enkel birdie.

Varför Pro V1x? Enligt mig den mest kompletta bollen på marknaden. Grym i känslan och bollen flyger långt! Jag tycker att jag får den bollflykten jag vill ha i alla slag. Då jag alltid spelat denna bollen ger den mig också tryggheten och självförtroendet jag vill ha.

Jag rekommenderar bollen för: dig som vill ha världens populäraste boll. Passar riktigt bra för dig som slår långt, vill ha låg spinn på din driver, och fantastiskt känsla runt green.

Köp Titleist Pro V1x här »

Johannes Bergenwall - Callaway SR2

Callaway SR2 Handicap: 9

Favoritslag: Från semiruffen, 155 meter kvar till pinnen och massa hinder framför green. Mjuk järn-7:a som landar ett par meter innan hål.

Varför Speed Regime 2? Upplever träffen med denna bollen som något mjukare än andra tourbollar jag spelat med. Gillar att den är relativt lättspelad men ändå ger mig bitet runt greenen och längden från tee som jag söker. En grym boll med hög tourprestanda helt enkelt!

Jag rekommenderar bollen för: dig som är på väg ner i handicap, aldrig spelat någon tourboll innan och svingar runt 100 mph. Perfekt instegsboll mot tourbollarna.

Köp Callaway SR2 här »

Tips från personalen
Tobbes favorit

Golfboll av modellen Titleist Pro V1x (2013)

tourbollcombinedspinn

289:-
Tips från personalen
Karros favorit

Golfboll av modellen Callaway Solaire (2013)

dambollmellanklassboll

189:-
Tips från personalen
Johannes favorit

Golfboll av modellen Callaway Speed Regime SR2

tourbollcombinedspinn

289:-
Tips från personalen
Teds favorit

Golfboll av modellen TaylorMade Lethal

tourbollcombinedspinn

289:-
Tips från personalen
Christians favorit

Golfboll av modellen TaylorMade Project (a)

premiumboll

249:-
Tips från personalen
Eriks favorit

Golfboll av modellen Bridgestone Tour B330-S (2014)

tourbollhögspinnboll

289:-