Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 40 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarEuropas största utbud av golfbollar

Snygga golfkläder från Under Armour 2017


15 februari 2017

Under Armour

Idag lyser solen och golfsuget kryper sig allt närmare. Säsongen 2017 bjuder på massor av golfnyheter inom alla produktområden. Hos oss på Out of Bounds kommer du, tillsammans med service i världsklass, hitta marknadens bästa golfprylar- och bollar.

Under Armour

Under ArmourVi är glada att kunna meddela att vi kommer utöka sortimentet med det välkända klädmärket Under Armour. Pikés, långärmade tröjor, korta och långa byxor, kepsar och bälten finns redan att handla i butiken och i webbshoppen. Vi kommer inom kort också fylla på sortimentet med deras populära golfskor. Vill du vara snyggast på banan i år så har du kommit rätt. Kul säger vi!

Köp Under Armour kläder här »

Garmin Approach G30

Garmin Approach G30Garmins nya bärbara enhet är förinstallerad med 40.000 banor över hela världen. Garmin Approach G30 har en 2,3-tums pekskärm som ger kartor i fullfärg. Här visas avståndsreferenser till den främre, mittre och bakre delen av greenen. Få en riktigt snygg och välgjord helhetsbild av hur banan ser ut med alla dess hinder. Perfekt för dig som tycker att klockans display är för liten, men som vill ha alla bra funktioner.

Köp Garmin Approach G30 här »

Nikon 80 VR och 80i VR

Nikon 80 VRMed Nikon COOLSHOT 80 VR fastställer du på ca 0.5 sekunder det exakta avståndet till ditt önskade mål. Laserkikaren har en räckvidd på upp till 915 meter och är otroligt lätt att använda. Med sin antiskak-teknik reduceras handskakningar ner till ca 1/5. Detta gör den här laserkikaren till den stabilaste på marknaden. Funktioner som skiljer sig dessa modeller emellan är att 80i VR har ett mode för att mäta höjdskillnader.

Köp Nikon 80 VR här »
Köp Nikon 80i VR här »

Wellputt

WellputHär får vi bästa förutsättningarna för att träna längd, sikte, känsla, riktning och fart. Grafiken på mattan är otroligt genomtänkt och gör att Well Putt bör användas åt båda riktningarna. Mattan levereras med en bok som innehåller 54 övningar i varierande svårighetsgrad. Med Well Putt blir du en bättre puttare. Stimpen landar på ca 11 och mattan finns i tre olika storlekar: 3 x 0,5m, 4 x 0,5m och 8 x 0,94m.

Köp din Well Putt här »


Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här: