Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.

Verksamheten


Återvinning av golfbollar


Grunden i vår verksamhet är återvinning av golfbollar. Vi gör mer än bara köper och säljer golfbollar. Alla ska vinna på vårt sätt att tänka och arbeta; kretslopp tillhör grundtanken. Med hjälp av Er kan vi rensa fler dammar på golfbollar som inte hör hemma i en vattenmiljö där de endast gör skada. Vi värnar om vår natur!

Kunskapen och erfarenheten i vårt företag gör att våra dykare på ett mjukt och effektivt sätt får upp golfbollarna ur vattenhinder.

Bollplockning har ofta nämnts i negativt avseende då man hör talas om lycksökare och juniorer som utan kunskap rafsat upp golfbollar ur vattenhinder, för att tjäna sig en liten slant. Risken med detta är att både golfspelet, vegetationen och faunan störs och bollplockningen får ett dåligt rykte.

Detta går att göra så mycket bättre och i Out of Bounds finns all kunskap! Därför söker vi golfbanor och klubbar som vill vara med i ett samarbete som kommer att gynna både Er, oss och miljön.

Hållbar utveckling


Hållbar utveckling är enkelt uttryckt vårt motto. Vi ledsadgas av de olika delarna som begreppet innefattar: ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet.

Genom våra dykare får vi upp golfbollarna ur vattnet, städar upp, och minskar påfrestningen av skadliga kemikalier i de känsliga ekosystem som vattendragen är. Därmed reducerar vi människans påverkan en aning.

Då vi håller på med återvinning och inriktning ”second hand”, som bidrar med sysselsättning och skattemedel, fyller vi en del av vår lilla värld med socialt ansvar. Vi delar kakan med alla golfare som älskar sin sport och erbjuder ett miljövänligt samt prisvärt alternativ.

Aldrig förr har det varit mer aktuellt att hushålla med jordens resurser!