Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 30 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarSkickas samma dag vid beställning innan 13.00


Solglasögon från Oakley och Stenson - perfekta för golf

Välj rätt solglasögon när du golfar för ökat skydd och koncentration

Golfa med solglasögon från OakleyHär på Out of Bounds har vi valt att plocka in ett stort sortiment solglasögon från Oakley. När du väljer solglasögon för att spela golf är det framförallt tre enkla krav du bör tänka på. Solglasögonen måste kunna filtrera bort UVA, UVB och UVC. Alla solglasögon du hittar här filtrerar effektivt bort denna strålning.

Här skiljer sig de billigare glasögonen från de dyrare. De billigare glasögonen gör så att det för ögat känns mörkare och behagligare, men om de inte kan filtrerar bort UV-strålningen är det till ingen nytta. Alla Oakleys solglasögon klarar dessa krav. Vill du läsa mer om de olika UV-strålningarna kan du göra det via denna länk.

Glasögonen ska sitta bra och inte påverka ditt spel

Hos hittar du solbrillorna som sitter perfekt på huvudet. Du kanske behöver ett par som sitter åt och inte rör sig något när du idrottar, då är sportvarianten solglasögonen för dig. Vill du istället ha de sköna och snygga glasögonen finns de också. Alla solglasögon är den bästa av sin sort. Ta solen på allvar och investera i ett par riktigt bra solglasögon.