Golfkläder


Golfkläder genom åren

Att vi golfare endast går klädda i färgglada pikéer och rutiga byxor stämmer inte riktigt längre. Golfmodet har tack och lov kommit ifrån de stora, pösiga och dåligt sittande golfkläder till smidiga, väldesignade funktionsplagg. Kläderna har börjat spela en central roll i den moderna sporten och det är av största vikt att man har golfkläder som passar i både funktion och passform. Tack vare alla aktörer inom klädesbranschen finns det mycket att välja på och golfkläderna blir bara bättre och bättre. Visst vill man ändå se bra ut på golfbanan?

Peak

Vad är det som är så speciellt med golfkläder?

Golfen blir mer och mer en sport som kräver bra fysik och stort psyke. Den komplexa och avancerade golfsvingen måste ha kläder med maximal rörlighet och minimal begränsning. Vi golfare behöver också kläder som funkar vid varje golfrunda oavsett om det är strålande sol eller spöregn. Många golfplagg som vi säljer är därför funktionsplagg som är designade för att andas väl, transportera bort fukt, sitta bra och självklart också vara snygga. Inom golf jobbar man mycket "lager-på-lager" och därför är de flesta golfkläder tunna och inte så bylsiga. Detta för att du ska vara så smidig som möjligt men också för att du ska kunna plocka av och på dig kläder under rundans gång utan att varken frysa eller svettas.

Adidas Schauffer

Regnkläder - en fråga om vattenpelare

För dig som som spelar mycket golf i regn kan uttrycket vattenpelare vara bekant. När man pratar om vattenpelare menar man hur stor mängd vatten (mätt i millimeter) som 1 kvadratcentimeter av ett material kan klara av innan vattnet tränger igenom. Ju högre vattenpelare, desto mer vatten tål materialet innan det läcker in. Alla regnkläder som du hittar hos Out of Bounds har minst 10 000 vattenpelare. Detta räcker gott och väl för att plaggen ska stå emot kraftigt regn i flera timmar.

UA Regnkläder

Golfkläder med fulla garantier och kvalitet i världsklass

Våra leverantörer har vi valt ut för att de erbjuder golfkläder och material i världsklass. Adidas, Peak och Under Armour är bland de största i branschen och vet verkligen vad vi som golfare vill ha. Alla golfkläder som du köper hos oss kommer med fulla garantier och vi tar alltid ansvar för det vi säljer. Hittar du inte vad du söker? Hör av dig till oss så försöker vi hitta något som passar.

Golfkläder med högsta funktion och kvalitet

Out of Bounds jobbar med golfkläder av högsta kvalitet och funktion. För både herrar och damer har vi snygga, funktionella och prisvärda klädesplagg. Vi jobbar med märken såsom Adidas, Under Armour och Peak Performance. Vi har golfkläder, golfkepsar, mössor och mycket mer för alla väder och sammanhang.