Golfbollar


Från Europas ledande leverantör av återvunna golfbollar

REA


Nyheter


Floridabollar


Tourbollar


Det bästa från alla tillverkare. Här är bollarna som spelas på ute på tourerna. Mycket spinn, bra längd och otroligt fin känsla.

Premiumbollar


Vill du ha en boll som både har längd, känsla och bra spinn runt greenerna - så är premiumbollar din kategori. Riktigt bra bollar som är populära hos många golfare.

Distansbollar


Bollarna för dig som söker de extra metrarna från tee.
Låg spinn, massa längd!

Mjuka bollar


Lättspelade bollar med förlåtande egenskaper och maximal längd. För dig som vill ha de mjukaste som finns eller som precis börjat spela golf.

Dambollar


Passar för dig som vill ha längden i slaget, men som inte har så hög svinghastighet. Dambollar fungerar lika bra för dig som är junior, äldre eller om du som söker mjuka bollar som känns härliga att slå på.

Mixar av golfbollar


I våra mixar blandar vi golfbollar av olika märken och i olika kategorier. Vet du inte vilken sorts boll som du gillar att spela med? Eller spelar det inte så stor roll? Då är mixarna ett perfekt val för dig.

Färgade golfbollar


Här hittar du golfbollar i alla olika färger och nyanser.

Practice/X-OUT


Bollarna kan ha små skönhetsfel eller fysiska defekter, som dock inte ska påverka prestandan. Gjorda för att passa perfekt runt övningsgreenen. Notera att lokala regler kan förbjuda spel med dessa bollar på handicap- och tävlingsronder.

Övningsbollar


Titleist


Callaway


Pinnacle


Top Flite


Wilson


Strata


Maxfli


Hogan


Nike


Srixon


TaylorMade


Precept


Bridgestone


Dixon


MG


Mizuno


Vice


Snell


Kick X


Tack för att du handlar återvunna begagnade golfbollar


Golfbollar som alltid träffar green på första slaget.

Sedan starten 2007 har Out of Bounds levererat golfbollar till fler än 50 000 svenska golfare. Detta tillsammans med över tvåhundrafemtio olika märken och modeller av bollar gör att vi är Europas ledande leverantör av begagnade golfbollar. Företaget har expanderat snabbt och idag är vi 15 personer som arbetar med dykning, tvättning, sortering och klassning av golfbollar. När du handlar bollar av Out of Bounds gör du inte bara en insats för din egen ekonomi, utan dessutom för miljön. För inga golfbollar är gjorda för att ligga ute i naturen en längre tid.

Läs mer om golfbollar


Skydda din plånbok och miljön på samma gång

Skydda din plånbok och miljön på samma gång

18 september 2019

Många golfbanor skapar en frizon för naturen mitt i det växande samhället. Men tyvärr är det många vattenhinder som är helt fulla av golfbollar. Det är nästan som att vi tror att bollarna är komposterbara. Idrottare och utövare av olika sporter tänker mycket på sin hälsa och att hålla sig i form. Tyvärr så stannar vi lätt där, och tänker inte på vad sporten vi utövar har för miljöpåverkan.

Läs inlägget här »

Bolldykarna: Sökandet efter det vita guldet

Bolldykarna: Sökandet efter det vita guldet

5 augusti 2019

Det låter lite galet, men de finns verkligen. Och de finns hos oss! Våra bolldykare arbetar hårt för att alltid förse oss med färska golfbollar. Här är några bilder från deras arbetsdag.

Läs inlägget här »

Hur farligt är det att spela på X-bollar?

Hur farligt är det att spela på X-bollar?

12 mars 2019

För oss som inte betalar mellanmjölken med prispengar från PGA-touren kan man tycka att tillverkarna försvårar bollvalet genom att ta fram hundratals olika tourbollar. Dessutom envisas bollfabrikörerna även med att ha två tourmodeller - en standard och en X. Tack och lov är det av ren omtänksamhet.

Läs inlägget här »

Allt du behöver veta om 2019 års Titleist Pro V1 och Pro V1x

Allt du behöver veta om 2019 års Titleist Pro V1 och Pro V1x

23 januari 2019

Världens genom tidernas mest omtalade och populära bollduo har designats om för att bli ännu bättre. Efter månader av artiklar och spekulationer finns det nu färdiga produkter för oss "vanliga" golfare. Vad är egentligen nytt? Här är allt vi vet om bollarna

Läs inlägget här »

Tre saker att tänka på när du ska köpa golfbollar

Tre saker att tänka på när du ska köpa golfbollar

13 januari 2019

Att välja golfboll är inte helt lätt. Gör rätt bollval med dessa tre tips. Det finns många bollmodeller av en anledning: ingen sving är den andra lik. Detta gör att just du behöver en boll med speciella egenskaper.

Läs inlägget här »

Så påverkar din svinghastighet valet av bollmodell

Så påverkar din svinghastighet valet av bollmodell

12 oktober 2018

Att förstå hur din svinghastighet kommer påverka olika golfbollars flykt och prestanda är väldigt viktigt om du vill hitta den perfekta bollen för dig.

Läs inlägget här »