10-års-jubileum
Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 30 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarSkickas samma dag vid beställning innan 13.00


GolfutrustningREA på golfutrustningNyheter GolfutrustningGolfhandskarGolfpeggarResefodralGolfgrepp

Förutom puttergreppen så passar alla klubbgrepp för användning till alla golfklubbor. Det är vanligt att använda lite tjockare grepp till driver, men alla grepp funkar för alla klubbor.Sun Mountain H2NOGolfkikareGolfkläderGolfskorGolftillbehörGolfklubborSolglasögon perfekta för golfareTräningsredskapGolfhäftet 2017Out-of-Bounds Presentkort

Tips från personalen
Väldigt prisvärd klocka som hjälper dig få koll på avstånden!
Tomtom Golfer

1 895:-
1 495:-

Garmin TruSwing

1 595:-
1 495:-

NYHET
Garmin VIRB Ultra 30

4 395:-
3 690:-

SKLZ Smash Bag

395:-
315:-

NYHET
SuperSpeed Golf

från 3 195:-

Tips från personalen
Bästa puttmattan!
Wellputt

1 495:-
från 1 195:-

NYHET
SKLZ Hinge Helper

295:-
235:-

NYHET
SKLZ Set-up Trainer

995:-
795:-

Storleksguide golfhandskar

Golfhandskar från HJ Glove

Fantastiska golfhandskar med otrolig passform från USA med egen tillverkning i Asien. De flesta handskarna finns i vanliga storlekar samt Cadet.

Dam och Herr

Långa fingrar som passar smal och rak hand. Upplever du löst sittande handske i handflatan, då är det här din storlek.

Cadet

Korta fingrar, passar vid och bred hand. Måste du byta upp dig i storlek för att vanliga handskar sitter för tight i fingrar och/eller handflata men fingrarna blir för långa på handsken, då är Cadet din modell.

Noga utvald golfutrustning för alla golfare

Golfutrustning du inte vill vara utan i sommarVi på Out of Bounds är noga med vilken golfutrustning vi säljer. Vi vill inte bara sälja billiga klockor, bagar och vagnar. Vi vill också veta att vi erbjuder den bästa utrustningen för varje tillfälle. Varje år reviderar vi produkterna och väljer noga ut vilken ny utrustning vi ska in. Varje medarbetare får läsa in sig och lära sig golfutrustningen. Men kanske det viktigaste: Det utbudet vi säljer är också den utrustningen som vi spelar golf med! På så sätt kan vi ge personliga råd och bra tips på vilken golfklocka du bör köpa, eller vilken golfbag som passar allra bäst till just din golfvagn. Som exempel är vi en av Sveriges få auktoriserade serviceverkstäder för Motocaddys elgolfvagnar. Kom in med din elvagn till oss om du har problem, så hjälper vi till med service! Hoppas du hittar den utrustningen du söker!