Förutom puttergreppen så passar alla klubbgrepp för användning till alla golfklubbor.

Mer information om golfvagnar här » Mer information om peggar här » Mer information om klubbgrepp här » Mer information om golfbagar här » Mer information om golfklockor här »

Jämförelse Nikon-kikare


Coolshot 20GII Coolshot 40Coolshot 40iPro Stabilized
DisplayLCDLCDLCDOLED
Förstoring6x6x6x6x
Avstånd730m590m590m1 090m
Felmarginal+/- 2 m+/- 0,75 m+/- 0,75m+/- 0,10 m
Locked On-tekniken visar avståndet till det närmaste målet med en algoritm för prioritering av närmaste mål. Även om det finns träd bakom flaggan kan du alltid vara säker på att du mäter till rätt mål och får rätt avstånd.
--
När du spelar på banor med uppförs- och nedförsbackar beräknar kikaren lutningen. Därefter visas ett höjdjusterat avstånd som anger hur långt du ska slå bollen. Detta är inte godkänt under tävling, men går lätt att avaktivera i kikaren.
---80% reducering
Kikaren reducerar bildvibrationer i sökaren orsakade av handskakningar.
Pris2 495:-2 995:-3 495:-5 995:-
Mer infoMer infoMer infoMer info
Mer information om golfkikare här »
Mer information om olika golftillbehör här » Mer information om golfstrumpor här » Mer information om solglasögon här » Mer information om träningsredskap för golf här » Mer information om Golfhäftet här »

Storleksguide golfhandskar


Golfhandskar från HJ Glove

Fantastiska golfhandskar med otrolig passform från USA med egen tillverkning i Asien. De flesta handskarna finns i vanliga storlekar samt Cadet.

Dam och Herr

Långa fingrar som passar smal och rak hand. Upplever du löst sittande handske i handflatan, då är det här din storlek.

Cadet

Korta fingrar, passar vid och bred hand. Måste du byta upp dig i storlek för att vanliga handskar sitter för tight i fingrar och/eller handflata men fingrarna blir för långa på handsken, då är Cadet din modell.

Golfutrustning du inte vill vara utan i sommar

Noga utvald golfutrustning för alla golfare

Vi på Out of Bounds är noga med vilken golfutrustning vi säljer. Vi vill inte bara sälja en massa billiga klockor, bagar eller vagnar. Vi vill veta att vi erbjuder den bästa utrustningen för varje tillfälle. Varje år reviderar vi produkterna och väljer noga ut vilken ny utrustning vi ska rekommendera våra kunder. Varje medarbetare får läsa in sig och lära sig golfutrustningen. Men kanske det viktigaste: Det utbudet vi säljer är också den utrustningen som vi spelar golf med! På så sätt kan vi ge personliga råd och bra tips på vilken golfklocka du bör köpa, eller vilken golfbag som passar allra bäst till just din golfvagn. Hoppas du hittar den utrustningen du söker!

Kategorier