Förutom puttergreppen så passar alla klubbgrepp för användning till alla golfklubbor.

Mer information om golfvagnar här » Mer information om peggar här » Mer information om klubbgrepp här » Mer information om golfbagar här » Mer information om golfhandskar här » Mer information om golfklockor här » Mer information om golfkikare här » Mer information om olika golftillbehör här » Mer information om golfstrumpor här » Mer information om solglasögon här » Mer information om träningsredskap för golf här » Mer information om Golfamore (Golfhäftet) här »

Storleksguide golfhandskar


Golfhandskar från HJ Glove

Fantastiska golfhandskar med otrolig passform från USA med egen tillverkning i Asien. De flesta handskarna finns i vanliga storlekar samt Cadet.

Dam och Herr

Långa fingrar som passar smal och rak hand. Upplever du löst sittande handske i handflatan, då är det här din storlek.

Cadet

Korta fingrar, passar vid och bred hand. Måste du byta upp dig i storlek för att vanliga handskar sitter för tight i fingrar och/eller handflata men fingrarna blir för långa på handsken, då är Cadet din modell.

Golfutrustning du inte vill vara utan i sommar

Noga utvald golfutrustning för alla golfare

Vi på Out of Bounds är noga med vilken golfutrustning vi säljer. Vi vill inte bara sälja en massa billiga klockor, bagar eller vagnar. Vi vill veta att vi erbjuder den bästa utrustningen för varje tillfälle. Varje år reviderar vi produkterna och väljer noga ut vilken ny utrustning vi ska rekommendera våra kunder. Varje medarbetare får läsa in sig och lära sig golfutrustningen. Men kanske det viktigaste: Det utbudet vi säljer är också den utrustningen som vi spelar golf med! På så sätt kan vi ge personliga råd och bra tips på vilken golfklocka du bör köpa, eller vilken golfbag som passar allra bäst till just din golfvagn. Hoppas du hittar den utrustningen du söker!

Kategorier