• 📦 Fri frakt vid order över 850:-
  • Fler än 150 000 nöjda kunder
  • Fri expertrådgivning
  • 🚚 Leverans inom 1-2 dagar
  • Europas största utbud av golfbollar
Till kassan (0)

Golfvlogg: Jämförelse av resefodral


Skrivet av Erik Tellman

Följ med till Landvetter flygplats där vi presenterar och jämför fyra olika modeller av resefodral till golfklubbor. Vilket fodral passar bäst inför din nästa golfresa? Vi testar Golfgear, BagBoy och resefodral med Hardtop case.

Idag tänkte vi jämföra lite resefodral och vilket ställe är då ett bättre ställe att va på än Landvetter flygplats. Så häng med in!

Golfgear

Mitt namn är Erik Tellman och jag jobbar på Out of Bounds och nu är vi inne på Landvetter flygplats. Vårat första instegsfodral är ett fodral från Golfgear. Det är det billigaste i sortimentet. Det är ett väldigt lätt fodral som är lätt att bära med sig. Undertill har du hjul så att du lätt kan rulla det på flygplatsen, så du slipper bära. Du har en hård botten som gör att det skyddar från stötar. Ovanpå har du en liten ficka där du kan få plats med dina golfskor eller några golfbollar eller vad som helst. Den finns i lite olika designer, idag har vi med ett resefodral som är prytt med svenska flaggan så att den är lätt att se på rullbandet när du hämtar ut fodralet efter din resa.

Bagboy T-650

Vårat nästa resefodral är ett fodral från BagBoy, det heter T-650. Fördelen med det fodralet är att det är lite tjockare runt om sidorna så att det klarar stötar från olika håll. Även där har du hjul undertill så att du lätt kan rulla det på flygplatsen. Du har en hård botten som skyddar mot stötar på undersidan. Det är rejäla handtag så att du kan lyfta det, slitstarkt tyg, slitstarka sömmar, en bra dragkedja. Här har du också en ficka ovanpå där du kan få plats med bollar eller golfskor eller vad du vill.

BagBoy T-750

Vårat BagBoy T-750 är ett våra mest robusta fodral. Här har du en hård underplatta som gör att det skyddar mot stötar. Du har hjul under som gör att det är lätt att dra på flygplatsen. Uppe vid klubborna så omges resefodralet av väldigt mycket vaddering som skyddar klubborna från stötar runt om hela vägen. Detta är ett fodral som passar väldigt bra för dig som reser mycket, som vet med dig att du drar dem fram och tillbaka och flyger många flighter. Ovanpå så har du en liten ficka där du kan lägga dina skor eller golfbollar eller vad du vill egentligen. Materialet är slitstarkt tyg, det är bra dragkedjor. Detta är ett riktigt, riktigt premiumfodral.

Hardtop

Detta är vårat resefodral med Hardtop case. Det betyder att detta är det absolut bästa om du flyger mycket. Hardtoppen gör att det skyddar mot alla stötar. Det håller länge. Undertill så har du två hjul så att du rullar det på flygplatsen utan att behöva bära. Du har en hård undersida för att skydda mot stötarna underifrån. Det är bra dragkedjor, det är bra slitstarkt tyg. Detta är det absolut bästa resefodralet för dig som reser väldigt mycket.

Backbone

Då allting kan hända när du är ute och flyger så rekommenderar vi verkligen att använda sig av den här Backbone-pinnen. Du gör så här att du stoppar ner den i din bag och sen så ser den till att skydda alla slag uppifrån. Sen sätter du bagen i resefodral och sen är det bara ut och åka.

Och förresten, skulle du märka efter en flygning att det har hänt något med ditt resefodral så glöm inte att anmäla det direkt till hos flygbolaget, då det är deras försäkringar som gäller.

Jämförelse Resefodral


 Golf GearT-650T-750Hardtop
Hjul
Bottenplatta
Förstärkta hörn-
Spännrem---
Bärsele---
SkyddSlitstarkt tygVadderingExtra vaddering/ PVCHård topp
Vikt2,80 kg3,22 kg3,50 kg3,30 kg
LängdDrivers 48"Drivers 48"Drivers 48"Drivers 48"
Ficka för skor
Pris795:-995:-1 295:-1 495:-
Mer info Mer info Mer info Mer info
Mer information om resefodral här »

Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här: