Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 30 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarSkickas samma dag vid beställning innan 13.00


Om företaget Out of Bounds Sweden AB

Vår idé och vision

Boendes på västkusten, i landets golftätaste region, föddes på midsommarafton 2007 idén och visionen om Out of Bounds.

”Vad händer med alla golfbollar som slås bort? Tänk att kunna återvinna dessa och förutom att göra en insats för miljön, även kunna erbjuda golfare billiga golfbollar av alla sorter. Golfare på alla olika nivåer, män som kvinnor, unga som gamla...”

Läs mer om vår verksamhet »

Alexander och Johannes öppnade webbutiken den 7 juli samma år och sedan starten har Out of Bounds växt med hjälp av nöjda kunder, roliga dagar i solen och långa golfsäsonger. 2011 startades aktiebolaget Out of Bounds Sweden AB och idag är vi ungefär 15 medarbetare som varje dag hjälper golfare med expertrådgivning till val av riktigt prisvärda och bra golfbollar!

Läs mer om våra medarbetare »

Företagsuppgifter

Webbutiken ägs och drivs av Out of Bounds Sweden AB. Vi är momsregistrerade och är godkända för F-skatt.

Postadress/lageradress
Out of Bounds Sweden AB
Bergfotsgatan 3A
431 35 MÖLNDAL

Adress till grovlagret/tvätten
Östra Lindomevägen 89
437 34 LINDOME

Orgnr. 556827-4871
Bankgiro. 5407-7987

Bergfotsgatan - lagret och golfshopen

Karta till Out of Bounds BergfotsgatanOut of Bounds Golfshop ligger i Mölndal, på Bergfotsgatan 3. Här packas och skickas alla paket. Kom gärna och besök oss och handla direkt i butiken. Kundparkering finns på vänster sida om vägen och lagret på höger (se bild).

Östra Lindomevägen - tvätt och grovsortering

Karta till Out of Bounds Östra LindomevägenTvätt och grovsortering sker i Lindome, i närheten av Mölndals Golfklubb. Förut hade vi lagret här, men används lokalen enbart till tvättning och grovsortering av golfbollar. Vill du komma på studiebesök går det bra att kontakta oss. Du kör in till vårat lager via Gödebergsvägen.