Resefodral / Golfklubbsskydd


Flygplan och palmer på väg mot på golfresa

Skydda dina klubbor med ett rejält resefodral

Ska du äntligen åka på din drömsemester? Grattis! När du packar inför resan och speciellt golfklubborna finns det ett par saker att tänka på. Många har lärt sig, kanske den tråkiga vägen, att våra väskor får utstå både det ena och det andra under en flygresa. Ska du ta med golfklubborna på semestern är det verkligen viktigt med bra skydd. Vi vill absolut inte att någonting ska hända med golfklubborna under resans gång. Med ett resefodral får du det bästa skyddet för dina klubbor, golfbag och tillbehör så att du kan luta dig tillbaka och njuta av resan.

Hos Out of Bounds har vi samlat olika resefodral i starka material och av robust kvalitet. Vad ska du då ha för någon modell? Låt oss guida dig.

Hjul på undersidan

Första tipset är att kolla på ett resefodral som har hjul på undersidan. Att springa runt på en flygplats med tunga väskor samtidigt som du ska bära runt på en golfbag är inte det lättaste. Alla resefodral som vi erbjuder har hjul så du slipper kaoset kring packningen och på flygplatsen. Köp ett resefodral med hjul, det kommer vara så värt det.

Hund i ett fodral för golfklubbor

Prisskillnader

Reser du bara ett fåtal gånger förstår vi att du inte vill lägga ut stora pengar på ett resefodral. Tyvärr är detta en sådan produkt som blir så mycket bättre ju dyrare den är. De dyraste resefodralen har slitstarka tyger, mycket isolering och skydd, kraftiga dragkedjor och är tillverkade av pålitliga varumärken. Dessa ger absolut bäst skydd och kommer hålla dina golfklubbor hela under många resor framöver. Väljer du att köpa ett av våra billigare fodral blir det helt enkelt med avkall på kvalitén och skyddet runt klubborna. Då skulle vi rekommendera att köpa till en BagBoy BackBone för att säkra upp dina klubbor från stötarna uppifrån.

Fickor, spännen och utseende

Vad vill du själv ha för design på ditt fodral. Många söker ett färgglatt alternativ så man ser det komma åkande på bandet. En del vill packa ner sina skor i fodralet och behöver då ha ett fodral med skoficka. Fundera igenom dina önskemål och hör av dig till oss om du inte hittar vad du söker.

Golf i solnedgång

Om olyckan skulle vara framme

Skulle du ha oturen med att ditt resefodral gått sönder under resan. Viktigt är då att anmäla skadan till resebolaget direkt på flygplatsen. Uppsök en infodisk och berätta vilken flight du kommit med och visa dem skadan. Detta krävs för att kunna få ersättning för ett trasigt resefodral. Och du, glöm inte att kolla vilka viktgränser de olika bolagen har när det kommer till specialbagage. Att flyga med övervikt kan bli en dyr historia.

Ha en fantastiskt resa!

Jämförelse Resefodral


 Golf GearT-650T-750HardtopKube
Hjul
Bottenplatta
Förstärkta hörn -
Spännrem - - -
Bärsele - - - -
Skydd Slitstarkt tyg Vaddering Extra vaddering/ PVC Hård topp Extra vaddering/Hård botten
Vikt 2,80 kg 3,22 kg 3,50 kg 3,30 kg 3,08 kg
Längd Drivers 48" Drivers 48" Drivers 48" Drivers 48" Drivers 48"
Ficka för skor
Pris 795:- 995:- 1 295:- 1 495:- 2 195:-
Mer info Mer info Mer info Mer info Mer info