Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 30 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarSkickas samma dag vid beställning innan 13.00


5 anledningar att köpa begagnade golfbollar

Erik puttar golfboll på green Anledning 1 - Du sparar pengar på att köpa begagnade golfbollar

Du sparar pengar

Visst har vi alla stått på tee alldeles kallsvettiga efter att ha slagit tre bollar i skogen och två i vattnet. Tyvärr är det nog bara att inse och acceptera att bollarna dras till vattenhinder, bunkrar och träd. Att slå bort 6-7 bollar per runda är inte ovanligt, och det tar alltid emot att betala hutlösa priser för nya bollar, när man i bakhuvudet vet att de är borta nästa vecka. Köp dina bollar begagnat och gör något roligare för de 100, 500 eller 1 000 kronorna som du sparar.

Anledning 2 - Återvinning är bra för miljön.

Det är bra för miljön

Vi har ett otroligt stort ansvar att bidra till ett hållbart samhälle. Miljö-aspekten är naturligtvis en vardag för oss som arbetar med återvinning. När tiotusentals golfbollar sjunker till bottnen i dammarna så finns det inget sätt för dessa att förmultna. Där kan du hjälpa till genom att köpa fler återvunna golfbollar. När vi dyker efter bollarna plockar vi inte bara upp plast och gummi som inte hör hemma i vattendragen. Vi ser också till att dammarna syresätts och detta ger växt- och djurlivet en rejäl chans att utvecklas. Vid tvättning använder vi endast naturvänliga medel.

Anledning 3 - Golfklubbar får betalt för återvunna golfbollar

Golfklubbarna får betalt

Vi har i dagsläget kontrakt med ca 100 svenska golfklubbar som låter oss plocka upp bollar ur deras dammar. Vi är väldigt noga med att klubbarna ska ha sin del. Vi räknar bollarna och klubbarna fakturerar sedan för varje golfboll vi plockat upp. Dessa pengar brukar ofta gå direkt in i juniorverksamheten, vilket ger ett rejält tillskott till kassan!

Anledning 4 - Stort sortiment av golfbollar

Du spelar på din favoritboll

Hittar du inte längre din favoritboll i shoppen? Den kanske har slutat tillverkas eller så säljs inte just den golfbollen tillräckligt mycket för att få finnas kvar i hyllan. Med ca 500 olika modeller i vårt sortiment kan vi nästan garantera att just den bollen du spelar bäst med finns hos oss. Testa och se om vi har vad du söker: Här hittar du alla golfbollar.

Anledning 5 - Roligare med återvinning

Det är kul att köpa återvunnet

Hos Out of Bounds är vi 15 medarbetare som arbetar med hela ledet från dykning, tvättning, sortering och klassning till expertrådgivning, service och leverans. Vi har roligt på jobbet och ser fram emot att hjälpa dig att hitta rätt golfboll den här säsongen.

Så här klassar vi våra golfbollar

 

Vi önskar dig en fantastisk golfsäsong!

Out of Bounds 10-års-jubileum


Läs vidare

Låt puttningen bli din styrka med den här träningen

Låt puttningen bli din styrka med den här träningen

19 februari 2018

Vintern och försäsongen är den absolut bästa tiden att slipa på puttarna, både de långa och korta. Låt puttningen bli din styrka i år. Nu är det dags!

Läs inlägget här »

NXT Tour går i graven! Nu presenterar Titleist sin världsnyhet.

NXT Tour går i graven! Nu presenterar Titleist sin världsnyhet.

25 januari 2018

I en glasbur en bit in i Titleist monter på PGA Show 2018 ligger det en liten rund vit golfboll som inte någon var beredd att se där. Den helt nya Tour Soft. NXT Tour går i graven!

Läs inlägget här »

Världens mjukaste boll blir färgsprakande - Här är nya Wilson DUO Soft!

Världens mjukaste boll blir färgsprakande - Här är nya Wilson DUO Soft!

17 november 2017

Säsongen 2018 blir mer färgsprakande än du någonsin kunnat tro. Nu hakar Wilson Staff på idén och den blivande trenden som Volvik startat. Världens mest populära lågkompressionsboll släpps i flera färger med en yta som är helt matt.

Läs inlägget här »

Saker vintersäsongen inte vill att du ska veta. Ta kontrollen!

Saker vintersäsongen inte vill att du ska veta. Ta kontrollen!

1 november 2017

Kylan är här och vintern närmar sig med stormsteg! Den kalla blåsten och den hårda marken gör att många av Sveriges golfare hellre stannar hemma med en kopp kaffe och golf på tv...

Läs inlägget här »

Titleist lanserar ny premiumboll. Här är allt vi vet om nya AVX!

Titleist lanserar ny premiumboll. Här är allt vi vet om nya AVX!

18 oktober 2017

För ett par veckor sedan hörde vi att Titleist skulle lansera en ny golfboll. Det ryktades om en premiumboll med touregenskaper.. Här är allt vi vet om Titleist nya AVX!

Läs inlägget här »

Bollspecial med Out of Bounds och Svensktgolfforum

Bollspecial med Out of Bounds och Svensktgolfforum

17 oktober 2017

Information om skillnader mellan golfbollar, hur de faktiskt fungerar och vad som påverkar hur en golfboll beter är inte alltid lätt att googla sig fram till. Vi på Out of Bounds har därför bestämt oss för att verkligen bli bäst på golfbollar och allt däromkring...

Läs inlägget här »