• 📦 Fri frakt vid order över 850:-
  • Fler än 150 000 nöjda kunder
  • Fri expertrådgivning
  • 🚚 Leverans inom 1-2 dagar
  • Europas största utbud av golfbollar
Till kassan (0)

5 anledningar att köpa begagnade golfbollar


Erik puttar golfboll på green
Anledning 1 - Du sparar pengar på att köpa begagnade golfbollar

Du sparar pengar

Visst har vi alla stått på tee alldeles kallsvettiga efter att ha slagit tre bollar i skogen och två i vattnet. Tyvärr är det nog bara att inse och acceptera att bollarna dras till vattenhinder, bunkrar och träd. Att slå bort 6-7 bollar per runda är inte ovanligt, och det tar alltid emot att betala hutlösa priser för nya bollar, när man i bakhuvudet vet att de är borta nästa vecka.

Köp dina bollar begagnat och gör något roligare för de 100, 500 eller 1 000 kronorna som du sparar.

Köp billiga golfbollar här

Anledning 2 - Återvinning är bra för miljön.

Det är bra för miljön

Vi har ett otroligt stort ansvar att bidra till ett hållbart samhälle. Miljö-aspekten är naturligtvis en vardag för oss som arbetar med återvinning. När tiotusentals golfbollar sjunker till bottnen i dammarna så finns det inget sätt för dessa att förmultna. Där kan du hjälpa till genom att köpa fler återvunna golfbollar.

När vi dyker efter bollarna plockar vi inte bara upp plast och gummi som inte hör hemma i vattendragen. Vi ser också till att dammarna syresätts och detta ger växt- och djurlivet en rejäl chans att utvecklas. Vid tvättning använder vi endast naturvänliga medel.

Köp återvunna golfbollar här

Anledning 3 - Golfklubbar får betalt för återvunna golfbollar

Golfklubbarna får betalt

Vi har i dagsläget kontrakt med ca 100 svenska golfklubbar som låter oss plocka upp bollar ur deras dammar. Vi är väldigt noga med att klubbarna ska ha sin del. Vi räknar bollarna och klubbarna fakturerar sedan för varje golfboll vi plockat upp. Dessa pengar brukar ofta gå direkt in i juniorverksamheten, vilket ger ett rejält tillskott till kassan!

När vi dessutom regelbundet plockar upp nyinslagna bollar från våra golfbanor är egenskaperna hos bollarna oförändrade jämfört med helt nya bollar.

Köp golfbollar här

Anledning 4 - Stort sortiment av golfbollar

Du spelar på din favoritboll

Hittar du inte längre din favoritboll i shoppen? Den kanske har slutat tillverkas eller så säljs inte just den golfbollen tillräckligt mycket för att få finnas kvar i hyllan. Med ca 500 olika modeller i vårt sortiment kan vi nästan garantera att just den bollen du spelar bäst med finns hos oss. Testa och se om vi har vad du söker: Här hittar du alla golfbollar.

300 modeller av golfbollar

Anledning 5 - Roligare med återvinning

Det är kul att köpa återvunnet

Hos Out of Bounds är vi 15 medarbetare som arbetar med hela ledet från dykning, tvättning, sortering och klassning till expertrådgivning, service och leverans. Vi har roligt på jobbet och ser fram emot att hjälpa dig att hitta rätt golfboll den här säsongen.

Köp golfbollar här

Vi önskar dig en fantastisk golfsäsong!

Out of Bounds 10-års-jubileum

Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här: