Miljövänliga logobollar till företag


Out of Bounds är ett av Europas ledande företag inom återvinning av golfbollar. Genom kontrakt med golfklubbar sker dykning i deras vattenhinder och årligen återvinns ca 2 000 000 golfbollar. Alla golfbollar sorteras noggrant efter modell och kvalité. Sedan 2007 har vi sålt bollar till konsumenter via e-handel och i vår golfshop i Mölndal.

Nu kan du också beställa logobollar direkt till ditt företag. Dessa golfbollar håller vår högsta kvalitet (A-klass). Bollarna säljs till ett bättre pris än nya bollar, men framförallt med ett starkt inbyggt miljövärde kopplat till ert företag. Vi hjälper dig gärna att ta fram riktigt bra golfbollar med eget tryck. Du når oss på 0300 - 32 34 70. Du kan också maila eller fylla i formuläret nedan.

Logobollar från Out of Bounds

Förfrågan om att trycka logobollar


Återvunna golfbollar med tryck

Att trycka företagets logo på golfbollar är en väldigt uppskattad och välanvänd metod att få ut sitt varumärke. Logobollar funkar superbra som gåva till kunder, leverantörer eller till personalen. Möjligheten att profilera sig på golfbollar görs av tusentals företag varje år bara i Sverige.

Har du som företagsägare eller hållbarhetsansvarig funderat över fler sätt att skärpa företagets miljöpolicy? Då har vi ett riktigt bra tips som kan hjälpa dig en bit på vägen: Miljövänliga logobollar! Varför inte ta möjligheten att visa framfötterna när det gäller firmans miljöarbete. När ni delar ut återvunna golfbollar med er tryckta logotyp så är det inte bara en bra gåva utan även ett bevis på att just ert företag jobbar på att hitta nya vägar att värna om miljön!