Golfhäftet ger dig 1200 golfbanor till halv greenfee


Golfspelare med Golfhäftet i handen

Vad sparar man på att använda Golfhäftet?

Exempel på greenfee: 400 kr
Rabatt från Golfhäftet: -200 kr
Du sparar 200 kr per runda!
Hur många rundor spelar du per år?

I snitt så sparar golfare 1950 kr på att använda Golfhäftet. Det finns över 1000 banor att spela på runt om i Skandinavien och Europa och du får även ta del av andra erbjudanden så som hotellövernattningar och rabatt på golfprodukter.

Använd gärna Golfhäftets app

Du behöver inte längre ha med dig det fysiska kortet när du ska betala din greenfee på golfklubben. Med appen som du laddar hem till din smartphone så räcker det att du matar in ditt kortnummer så har du alltid rabatten tillgänglig. När du köper Golfhäftet hos Out of Bounds så postar vi alltid ut ditt fysiska kort men vi mailar samtidigt kortnumret till dig.

Så länge du har numret till ditt golfhäftekort så kan du ladda in det i telefonen, då räcker det som bevis på alla samarbetsklubbar till Golfhäftet, men ibland kan det ju också vara skönt att har själva kortet. Speciellt om du ska ge bort ett kort i julklapp eller present så är det lite roligare med ett fysiskt paket.

Glad Golfhäftet-spelare som gör tummen upp
Vad är Golfhäftet?

Golfhäftet är en tjänst som ger dig möjlighet att spela till halv greenfee på fler än 1100 golfbanor i Europa. Alla dessa banor kan du besöka en gång per år och utnyttja rabatten. Vill du besöka samma klubbar igen för halva greenfeepriset? Kolla på Golfhäftet Plus!

Vad är Golfhäftet Plus?

Golfhäftet Plus är ett tillägg du kan köpa till ditt Golfhäfte som låter dig spela till halv greenfee igen på utvalda tider och banor i Golfhäftet. Många av banorna i Golfhäftet erbjuder dig en möjlighet att besöka dem igen med Golfhäftet Plus. Under högsäsongen brukar det finnas 1000-tals tider att välja mellan. För att se tillgängliga Plustider kan du klicka här. Du kan läsa mer om Golfhäftet Plus här.

Hur många gånger kan jag utnyttja Golfhäftet?

Med Golfhäftet får du möjligheten att spela på samtliga anslutna banor en gång per år till halv greenfee. Det finns alltså inga begränsningar att du endast får spela på ett maxantal banor. Du har 1100 chanser till fantastisk och billig golf. 

Hur många gånger kan jag spela på samma golfbana med Golfhäftet Plus?

Med Golfhäftet Plus kan du spela obegränsat antal gånger på de golfklubbar som erbjuder Plustider. Du kan oftast bara ha en plustid bokad åt gången, men kan lika smidigt boka en ny efter spelad runda. 

Kan jag köpa Golfhäftet till någon annan?

Det går jättebra att köpa Golfhäftet till någon annan. När du köper Golfhäftet är det oaktiverat tills dess att du själv aktiverar kortnumret. Du kan alltså ge bort kortet till en annan person som sedan själv aktiverar detta på Golfhäftets webbplats.

Kan jag köpa fler än ett Golfhäfte till mig själv?

Ja och nej. Det går bra att beställa flera Golfhäften som du sedan kan ge bort. Du kan dock bara ha ett kort aktiverat per person och säsong. Det går alltså inte att aktivera flera kort på sig själv under samma golfsäsong.

Hur köper jag Golfhäftet Plus?

Du kan köpa Golfhäftet Plus samtidigt som du köper ditt vanliga Golfhäfte. Du kan även i efterhand köpa och efterregistrera Plus på ditt Golfhäfte.

Måste jag ha ett fysiskt kort?

Nej. Du kan använda Golfhäftet helt digitalt via Golhäftets app. När du köper Golfhäftet får du ett kortnummer via mail och ett fysiskt kort med samma kortnummer utskickat. När du aktiverat kortet får du tillgång till ditt digitala kort via appen. Ditt digitala Golfhäftet-kort är lika giltigt som det fysiska kortet, både i Sverige och utomlands. Golfhäftet går under samma namn även internationellt.

Vilka svenska golfklubbar är med i Golfhäftet?

Många svenska golfbanor väljer att vara en del av Golfhäftet. Listan med klubbar uppdateras hela tiden. Klicka här för att se listan med svenska golfbanor. Vissa klubbar har specifika tider då de tillåter Golfhäftet. Det kan vara helgfria vardagar, undantag vissa veckor osv. Kontakta klubben för mer specifik information och vilka tider som gäller för Golfhäftet och Golfhäftet PLUS.

Vilka utlänska golfklubbar är med i Golfhäftet?

Över 1100 klubbar runt om i Europa finns med som partnerklubbar till Golfhäftet. Du kan se vilka golfklubbar som är med i Golfhäftet här.

Vilka golfklubbar är med i Golfhäftet Plus?

Alla golfklubbar som är med i Golfhäftet behöver inte erbjuda Plustider, men det brukar finnas 1000-tals tider att välja på. Du kan se vilka golfklubbar och tider som gäller för Golfhäftet Plus här.

Hur gör jag om jag förlorat mitt kort?

Golfhäftet går lika bra att använda digitalt via Golfhäftets app. Om du har loggat in där behöver du aldrig använda det fysiska kortet. Har du inte loggat in och tappat ditt kort ska du kontakta Golfhäftet på kundtjanst@golfhaftet.com. Det går även bra att ta kontakt via telefon: 08 - 120 050 10.