Sälja golfbollar till Out of Bounds


Out of Bounds återvinner flera miljoner golfbollar årligen, framförallt genom dykning i vattenhinder på golfbanor. Vi har flera team av dykare som regelbundet besöker våra samarbetsklubbar för att plocka upp begagnade golfbollar. Har du också golfbollar som du vill sälja till oss?

Upplockade golfbollar

Eftersom vi har en genomarbetad tvättprocess som alla golfbollar ska gå igenom så köper vi in golfbollar som inte tidigare tvättats eller sorterats. Plockar du, eller dyker du efter golfbollar och har minst 1 000 st bollar som du vill sälja till oss? Här kan du ansöka om att få göra detta. Vi köper golfbollar både från privatpersoner och företag. Du behöver vara minst 16 år för att kunna ansöka om försäljning själv.

Formulär för inköp av golfbollar


Betalningen kan ske antingen i form av pengar eller presentkort hos Out of Bounds. Presentkort ger en större betalning till dig. Hur vill du helst ha betalt?

Vi betalar ett styckpris för golfbollarna och återkommer med ett förslag på pris. Vi kan också behöva svar på kompletterande frågor efter att vi tagit emot din ansökan.

Vi svarar på din förfrågan inom två arbetsdagar.