• Fri frakt vid order över 850:-
  • Fler än 125 000 nöjda kunder
  • Fri expertrådgivning
  • Leverans inom 1-2 dagar
  • Europas största utbud av golfbollar
Till kassan (0)

Första generationen Out of Bounds


Skrivet av Alexander Edsmyr
Erste Generation Out of Bounds

Under 11 år har vi hjälpt svenska golfare att hitta sin favoritboll till bästa pris. Vår professionella bollåtervinning gör det möjligt för våra kunder att spara mycket pengar och samtidigt spela på högkvalitativa golfbollar. Detta har gjort oss populära och framgångsrika hos golfare i hela Sverige.

Men de svenska gränserna är på väg att brista. Vi frågade oss: Out of Bounds måste väl ändå vara Out of Swedish Bounds? Med ett toppmotiverat team av våra svenska medarbetare och nyanställd tysk personal är vi nu redo att ge golfare nere i Europa en helt ny upplevelse!


"Vi har alla jobbat hårt under våren med översättningar, analys och förberedelse, och ser nu verkligen fram emot den tyska marknaden. Vi kallar det för "Projekt Out of Bounds - Första generationen Out of Bounds". Vi har stora förväntningar och vet att vi kommer kunna serva tyska golfare väldigt väl med vår expertrådgivning." - säger Marco Wimmer, Marknadsansvarig för Tyskland


Förra året återvann Out of Bounds ca 2,5 miljoner golfbollar och med ett utbud på fler än 300 olika bollmodeller redo för leverans i fyra olika kvalitetsklasser finns det som krävs för att sätta svensk återvinning på den tyska kartan!

Länk till tyska webbplatsen: Out of Bounds Deutschland


Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här: