• Fri frakt vid order över 850:-
  • Fler än 125 000 nöjda kunder
  • Fri expertrådgivning
  • Leverans inom 1-2 dagar
  • Europas största utbud av golfbollar
Till kassan (0)

God fortsättning från Out of Bounds


Skrivet av Johannes Bergenwall
God fortsättning 2023

När vi nu välkomnar 2023 skulle vi vilja uttrycka vår tacksamhet för året som varit. Det har varit ett utmanande år för alla och vi är tacksamma över möjligheten att ha fått fortsätta leverera återvunna golfbollar och utrustning till dig. Din support betyder allt för oss! Under förra året kunde vi återvinna över 150 ton golfbollar ur vattenhinder från de 230 golfklubbar som vi idag samarbetar med. Tack för att du hjälper oss slå ett slag för miljön!

Och vi fortsätter att växa. 2022 fick Out of Bounds för första gången utmärkelsen "Gasellföretag" av Dagens Industri, en fin bekräftelse till Sveriges snabbast växande företag som delas ut till färre än 1% av alla bolag. Det är du och alla tusentals svenska kunder som är anledningen till att vi kunnat växa som vi gjort under 15 år. Samtidigt är vi väldigt glada över att vi just nu expanderar snabbt i Danmark, Tyskland och Nederländerna!

När vi nu blickar framåt och planerar för en ny, härlig golfsäsong ser vi många spännande möjligheter och fortsatt tillväxt för företaget. Vi har planerat för betydligt fler återvunna golfbollar och kommer göra vårt yttersta för att fortsätta leverera en riktigt hög service och Europas absolut bästa sortiment. Och när priserna på nästan allting ökar kommer Out of Bounds finnas som en motvikt där vi låter dig spara ännu mer pengar på ditt golfande.

Vi önskar dig ett riktigt gott nytt år och ser fram emot att få fortsätta vara ditt första val när du behöver fylla på med golfbollar eller uppgradera din golfutrustning!

Vänliga hälsningar
Johannes Bergenwall
VD, Out of Bounds Sweden AB

DI Gasell 2022

Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här: