• 📦 Fri frakt vid order över 850:-
  • Fler än 150 000 nöjda kunder
  • Fri expertrådgivning
  • 🚚 Leverans inom 1-2 dagar
  • Europas största utbud av golfbollar
Till kassan (0)

Intervju med Oscar Sundling Wallin


Skrivet av Linn Keszei
Oscar Sundling Wallin, butik och event

Vem är du?
Oscar heter jag och är 33 år gammal och medlem i Gränna GK.

Berätta någon "fun fact" om dig?
Att jag också är musikalartist och jobbar på Sveriges musikalscener.

Vad gör du på OOB? Vad har du för arbetsuppgifter?
Mina främsta fokusuppgifter är dels att ha en ordentligt skyltad och aktuell butik för kampanjer och hålla det snyggt och påfyllt samt se till att vi är uppdaterade på våra kampanjer och nyheter. Sen så har jag personalansvar av några medarbetare som hjälper mig att fylla på produkter och stå i kassan och vi bollar om hur vi kan förbättra sälj för våra produkter i butiken och även för våra utbildningar i butiken.

Utöver detta så har jag eventbiten som är den stora biten nu när det är sommar och högsäsong och då är jag med på tävlingar och har hand om sponsring. Vart ska vi sponsra, vad ska vi sponsra med, vilka event som är värda att gå på. Jag kollar ut och hittar de tävlingar vi väljer att åka ut på. Att åka ut och faktiskt delta på tävlingseventen men även de event där vi inte åker ut men sponsrar, så är det jag som styr logistiken med att skicka dit sponsring.

Ute på golfevent

Men du, det är ganska många saker som du har att göra i din roll, men om du får välja ut en sak, vad är det roligaste med ditt jobb?
Det är nog att jag får träffa så mycket folk, dels i butiken där får jag träffa kunder som faktiskt tagit sig tid att komma till oss, annars är vi väldigt stora online. I butiken får vi ju träffa kunder som faktiskt väljer att komma till oss istället för att köpa hemma vid datorn men även på event så får jag ju träffa tävlingsladdade golfare så att få träffa kunder och människor är väl det jag tycker mest om med de roller jag har idag.

Hur hittade du hit?
Jag hade en tidigare gymnasiekompis som jobbade på Out of Bounds, på den tiden arbetade jag som tågvärd på SJ och trivdes bra med det men jag kände att jag ville jobba med mitt intresse och då kom jag på att "just det min gamla gymnasiekompis jobbar ju på det här Out of Bounds" dit kanske man skulle ta och söka. Då gick jag in på hemsidan och sökte och just då sökte dem nya medarbetare. Så detta var 2018, då sökte jag via hemsidan på det sättet och så skrev jag till min gymnasiekompis att jag hade sökt, så kom jag in den vägen.

Nämn en favoritgolfbana
Gränna GK den banan är jag i princip uppvuxen på och kan den utantill.

Vad är ditt roligaste OoB-minne?
Det kan nog vara när vi hade personaltävling för tre år sen då jag senast var med och då hölls det på Mölndal Golfklubb. Vi körde game book så man såg hela tiden liverankingen, hur man låg till och hur det gick för de andra vilket var kul.

Varför tycker du att man ska jobba hos OoB?
Vi är ett gött gäng, det är högt tempo och bra med variation i sina arbetsuppgifter och sen är det ju alltid kul att få jobba med sitt intresse det gör ju allt lite roligare, även uppgifter som kanske kan bli lite repetitiva kan ändå kännas kul när det är ens intresse. Det gör det mkt roligare.

Avslutningsvis, för de som inte vet så mycket om golf, vilken golfterm tycker du är bra att känna till?
Man bör känna till, Out of Bounds, att man kan slå bollen Out of Bounds. Nämen man kanske annars bör känna till Par, man kanske inte alltid ska gå för Birdie, ett Par kan ju sitta rätt fint det också.

I butiken

Läs mer om Out of Bounds och medarbetare här


Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här: