• 📦 Fri frakt vid order över 850:-
  • Fler än 150 000 nöjda kunder
  • Fri expertrådgivning
  • 🚚 Leverans inom 1-2 dagar
  • Europas största utbud av golfbollar
Till kassan (0)

Helt ny mängdrabatt på massor av golfbollar!


Skrivet av Alexander Edsmyr
Dussinförpackade golfbollar

Nu lanserar vi vårt nya system för mängdrabatt. Vi vill så klart att det ska löna sig att handla många golfbollar på en gång. Därför inför vi nu en helt ny mängdrabatt i både webbutik och lagergolfbutiken. Handla flera dussin av samma golfboll och få extra rabatt! Du hittar alla priser på hundratals modeller hos Out of Bounds.

Från och mer i år packar vi dessutom alla bollar i miljövänliga dussinförpackningar ♻️ Tack till alla våra kunder som gör det möjligt för oss att kunna erbjuda professionellt återvunna golfbollar till hela Sverige!

Callaway-bollar packade i 12-pack-box

Out of Bounds är stolta över att kunna erbjuda den bästa kvaliteten av golfbollar till riktigt konkurrenskraftiga priser. Och nu när vi erbjuder mängdrabatt, kommer det att göra det ännu mer lönsamt för våra kunder att handla stora mängder golfbollar. Oavsett om du är en professionell golfspelare som behöver golfbollar både för träning och tävlingar, eller är nybörjare som precis fått uppleva glädjen i golfandet som behöver hitta din favoritboll så hittar du prisvärda modeller i vårt sortiment.

Vårt nya mängdrabattsystem gäller både för vår webbutik och lagergolfbutiken, så oavsett var du handlar kan du dra nytta av de förmånliga priserna. Du kan välja bland hundratals modeller av golfbollar från de mest kända varumärkena på marknaden, som Callaway, Titleist och Bridgestone.

Hos Out of Bounds strävar vi alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga köpupplevelsen och sätter stort värde på all fin respons vi dagligen får från våra kunder. Vi har 4.7 av 5 i betyg hos Trustpilot med över 15 000 omdömen och hoppas att du vill fortsätta handla återvunna golfbollar hos oss i år!


Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här: