• 📦 Fri frakt vid order över 850:-
  • Fler än 150 000 nöjda kunder
  • Fri expertrådgivning
  • 🚚 Leverans inom 1-2 dagar
  • Europas största utbud av golfbollar
Till kassan (0)

Senaste nytt: reportage om golfbollsdykning


26 maj 2015

dykning

Spännande med golfbollsdykning!

Häromveckan var vi på Hulta GK i Bollebygd och dök efter golfbollar. Där fick vi besök av Nyhetsbyrån TT som ville göra ett reportage om oss. Nu har flertalet tidningar tagit del av detta och ni kan nu läsa om vårt bolldykande efter golfbollar på följande hemsidor:

Göteborgs Posten - Han dyker efter golfbollar (video)

Expressen - Missad golfboll, en affärsidé för dykare

Aftonbladet - Missad golfboll affärsidé för dykare

Dagens Industri - Missade bollar ger dykare jobb

Svenska Dagbladet - Han slår mynt på dåliga golfare (video)

Dykningen av golfbollar är en viktig del i processen av att kunna leverera bollar med bra kvalitet till ett billigt pris åt kunden. Vi är noga med att ha knutit avtal med klubbarna vi dyker på och ser till så att dykningen går till på rätt sätt, utan att skada banan samtidigt som vi värnar om miljön. Det hela blir ett win-win-koncept där golfklubbarna får dammarna rensade på bollar och vi kan återvinna bollarna och ge dem en andra chans. Bollarna tvättas upp, sorteras och kontrolleras sedan noga innan vi säljer dem till golfspelare runtom i hela Sverige. Läs mer om klassningen av golfbollar här.

Vi är glada för att TT tog sig tid och gjorde det här reportaget och det är självklart roligt att få publicitet och synas i tidningar och annan media. Intresset för ett miljövänligare alternativ till att handla golfbollar ökar bland Sveriges golfare.


Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här: