Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 50 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarEuropas största utbud av golfbollar

Spela golf i regn


13 september 2018 av Erik Tellman

Golfare i regnet

Hösten har överrumplat oss rejält och man kommer knappt ihåg hur det kändes att stå på första tee med solen och värmen i ansiktet. Det är fortfarande långt kvar av säsongen och därför ska vi tipsa om hur du bäst preppar bagen för de lite blötare golfrundorna. Vi listar tips på produkter!

A och O för att hålla grejerna torra är självklart att skydda bagen, dig själv och klubborna från vätan. Ett regnskydd till bagen, ett paraply för dig själv och en handduk att torka greppen med är riktigt bra investeringar för att njuta vidare och prestera även under höstgolfen.

Ger inte ovädret med sig och vattnet tar sig förbi paraplyet kan det bli lite svårare att hålla humöret och golfen på topp. Många som spelar höst- och vintergolf brukar vilja greppa om sina klubbor från de klassiska gummigreppen. Detta för att gummigreppen funkar absolut bäst på sommaren när det är varmt och torrt. Man kan med fördel slänga på grepp som ger bättre grepp vid väta - ett så kallat hybridgrepp. Dessa transporterar bort vattnet från greppet och tillsammans med regnhandskar på båda händerna återfår du greppet som påminner dig om sensommarkvällarna.

När du till sist måste ge dig ut från tryggheten under paraplyet för att slå ditt golfslag - dra på dig regnjackan, pegga upp en boll i klara färger så den syns och fortsätt njut av världens bästa idrott!


Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här: