• Fri frakt vid order över 850:-
  • Fler än 125 000 nöjda kunder
  • Fri expertrådgivning
  • Leverans inom 1-2 dagar
  • Europas största utbud av golfbollar
Till kassan (0)

Tre heta bollnyheter under 2017


2 februari 2017

Out of Bounds har de senaste åren deltagit vid PGA Merchandise Show i Orlando, Florida. Detta är världens största golfmässa och där släpps de nya produkterna som kommer synas på våra golfbanor kommande säsong. Utöver klubbor, bagar och kläder hittade vi några andra guldkorn. Vi presenterar de - enligt oss - tre hetaste produktnyheterna.

Kolla in vår livestream från PGA Merchandise Show 2017 »

Callaway Chrome Soft X

Chrome Soft 2017Nyaste tourbollen från Callaway. Chrome Soft X är en 4-delad golfboll med Urethaneskal. Bollen är designad för att ha samma mjuka känsla som Chrome Soft men med mer spinn på alla slag. Inte helt vanligt för en boll som slutar på X. Tror väldigt mycket bra om denna boll. 2017 års Chrome Soft återvinns under året och kommer troligtvis in till oss i sommar.

Köp Chrome Soft 2015/16 års modell här »

Titleist Pro V1 och Pro V1x

Chrome Soft 2017Äntligen fick vi känna på de nya Pro V1-bollarna. Många mindre uppdateringar har gjorts, men den största tycks vara den nya kärnan. Högre bollhastighet och mer längd är slagordet för i år. Bollarna har helt nya dimplesystem och ska ger mer konsekvent bollflykt. Världens mest spelade golfboll och Titleist hävdar att detta fortfarande är #1 Ball in golf. 2017 års Pro V1 återvinns under året och kommer troligtvis in till oss i sommar.

Köp Pro V1 2015 års modell här »
Köp Pro V1x 2015 års modell här »

TaylorMade TP5 och TP5x

Chrome Soft 20175-delade ersättarna till Tour Preferred och Tour Preferred X. TP5x har fått högre bolllhastighet och ökad längd på alla klubbor. Bollen spinner mindre runt hela banan har designats för att få en högre utgångsvinkel. Detta gör den lättare att kontrollera runt green. TP5:an har en mjukare kärna och mer spinn runt hela banan. TaylorMade har gett bollen ett lite tjockare skal för mjuk känsla och bra spinn runt green. TP5 återvinns under året och kommer troligtvis in till oss i sommar.

Köp Tour Preferred här »
Köp Tour Preferred X här »


Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här:


Tips från personalen
Bra känsla runt hela spelfältet.
Mycket boll för pengarna
Callaway Chrome Soft

Callaway Chrome Soft

249:-
4-deladgreenspinn-högskal-uretantourbollarkompression-medel
köp
Mycket boll för pengarna
TaylorMade Tour Preferred

TaylorMade Tour Preferred

209:-
4-deladbollflykt-medelgreenspinn-högskal-uretantourbollarkompression-medel
köp