• Fri frakt vid order över 850:-
  • Fler än 150 000 nöjda kunder
  • Fri expertrådgivning
  • Leverans inom 1-2 dagar
  • Europas största utbud av golfbollar
Till kassan (0)

Upplev vår splitternya golfbutik! - Ny plats, nya lokaler - samma passion!


Skrivet av Johannes Bergenwall
Splitterny golfbutik i Mölndal

Välkommen till vår splitternya golfbutik i Mölndal, Göteborg! Det som en gång startade som en kul idé i ett garage i Kungsbacka 2007, har nu växt till att bli Europas ledande aktör inom återvunna golfbollar. Tillsammans med tusentals golfare runt om Europa har vi bara under 2023 räddat över 4 miljoner golfbollar, det motsvarar ca 200 ton plastskräp. ♻

Men äventyret slutar inte här!

Ett stenkast från vårt tidigare högkvarter har vi slagit upp dörrarna till våra nya, bättre och rymligare lokaler. Det är också fantastiskt roligt att få öppna en välfylld ny golfbutik. Med det allra senaste inom golfkläder, golfutrustning och våra professionellt återvunna golfbollar, vill vi erbjuda er en fantastisk shoppingupplevelse i butiken, men också en överlägsen golfupplevelse som helhet.

Med en betydligt större yta, noggrant utvalda material och ett genomtänkt butikskoncept kan vi erbjuda något helt nytt: en inspirerande golfbutik där vårt miljötänk möter en industriell touch. Vi har lagt ner omtanke och passion, allt för att ge dig som kund det bästa och golfigaste besöket.

Välkommen
Butik med golfkläder
Oscar skruvar
Simulator golf Mölndal, Göteborg

Boka simulatorgolf i nya butiken

Det är också riktigt kul att kunna berätta att ni nu också kan spela simulatorgolf i vår butik. I samarbete med Indoor Golf Group erbjuder vi inomhusgolf med den allra främsta tekniken från Trackman. Boka tid via Sweetspot i en av våra två simulatorer och utmana dina vänner under hösten! Kom och njut av en skön golfrunda på de mest spektakulära banorna världen runt, testa dina favoritbollar samtidigt som du får grym statistik som utvecklar din sving.

Större lokaler

Från 250 kvm till 2000 kvm

Våren 2012 flyttade vi till Mölndal. Då hyrde vi 250 kvm, var 5 anställda och omsatte 5 miljoner kronor. När vi nu flyttar så lämnar vi 1000 kvm, tar med oss 35 anställda och en årsomsättning på 55 Mkr. En fantastisk resa som inte hade varit möjlig utan alla duktiga medarbetare och entusiastiska kunder som hjälpt oss genom åren. Självklart är det jättekul att nu kunna öppna dörrarna till vår nya butik. Men också få ny plats att fortsätta växa och kunna erbjuda bättre produkter, större sortiment och en outstanding service. På Flöjelbergsgatan har vi totalt 2000 kvm där butiken står för ca 300 kvm.

Helt ny sortering av golfbollar

Professionellt återvunna golfbollar

I våra nya lokaler får vi bättre förutsättningar att fullfölja vår ambition: att återvinna över 10 miljoner golfbollar varje år och vara Europas främsta rörelse inom återvinning av golfbollar.

Samtidigt som vi upprätthåller vår höga kvalitetsstandard, strävar vi alltid efter att leverera den bästa möjliga slutprodukten. Dessutom paketerar vi alla golfbollar i praktiska, miljövänliga och snygga förpackningar, både för butik och e-handel.

Dussinförpackade återvunna golfbollar

Välkommen hem till oss!

Vår tidigare lagerbutik har genom åren varit oerhört uppskattad. Det har varit ett stort nöje att träffa och interagera med er kunder. Att få höra om alla fina golfbanor ni besöker runtom i världen, vilka favoritbollar ni har och såklart alla härliga ursäkter om att det är materialet det är fel på. Vi lyssnar mer än gärna när ni berättar om det där perfekta inspelet som går två meter förbi flaggan och spinner tillbaka och stannar precis bredvid flaggan. Eller när ni ser en liten möjlighet att från 220 meter gå mot green, över träd, bunkrar och vattenhinder. Och bollen hamnar?? Out of Bounds såklart!

Vi ser fram emot att få träffa våra kunder i vårt nya hem på Flöjelbergsgatan 3!

Skymning vid golfbutiken i Göteborg

Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här: