Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 30 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarSkickas samma dag vid beställning innan 13.00


Världens mjukaste boll blir färgsprakande - Här är nya Wilson DUO Soft!

17 november 2017

Titleist nya AVX

Säsongen 2018 blir mer färgsprakande än du någonsin kunnat tro. Nu hakar Wilson Staff på idén och den blivande trenden som Volvik startat. Världens mest populära lågkompressionsboll släpps i flera färger med en yta som är helt matt.

Sydkoreanska Volvik startade den gångna säsongen starkt med att släppa bollen Vivid. Med en helt matt yta revolutionerade den marknaden, och golfare runt om i världen fick en helt ny design som ingen varit bekant med innan. I Sverige har försäljning gått tungt, men vi på Out of Bounds märker ändå av framgångarna och bollens populäritet.

Nu hakar Wilson på trenden och idag börjar de skeppa sina nya Wilson Staff DUO Soft. Alla i sprakande färger och med en helt matt yta. Bollarna har funnits att förhandsbeställa sedan 30 oktober, men idag skickas de alltså ut till affärerna.

DUO Soft kommer vid släppet bli marknadens mjukaste boll med en kompression på endast 29! Wilson själva säger att det är den mjukaste, längsta, och rakaste bollen. Sett till tidigare modeller av DUO och Dx2 Soft som man närmast kan jämföra dem med, har de nu ett ännu bättre och mer slitstarkt skal.

Bollens uppbyggnad:

Wilsonbollen är 2-delad och kommer förmodligen bli som allra mest populär bland golfare med relativt låga svinghastigheter. Kärnan i bollen är 3% större än tidigare och har ett mjukare och mer hållbart skal gjort av Sodiom/Zink-Ionomer. Detta ger högre bollhastighet och lägre spinn från driver, vilket i sin tur generar längre slag. De nya grundare dimplarna hjälper också till genom att gå bollen en hög utgångsvinkel.

Färgerna som kommer erbjudas är:

  • Röd

  • Grön

  • Gul

  • Rosa

  • Orange

  • Vit (Gjord speciellt för damer)


Hos Out of Bounds lär vi nog se bollarna i hyllan framåt sommaren. //Erik Tellman, Out-of-Bounds.se

Golfboll av modellen Wilson Staff DUO

mellanklassboll

169:-

Golfboll av modellen Wilson Staff Dx2 Soft (2013)

mellanklassbolldistanceboll

169:-

Golfboll av modellen Volvik Vivid Mix Färgade

mellanklassbollmix

329:-


Läs vidare

Låt puttningen bli din styrka med den här träningen

Låt puttningen bli din styrka med den här träningen

19 februari 2018

Vintern och försäsongen är den absolut bästa tiden att slipa på puttarna, både de långa och korta. Låt puttningen bli din styrka i år. Nu är det dags!

Läs inlägget här »

NXT Tour går i graven! Nu presenterar Titleist sin världsnyhet.

NXT Tour går i graven! Nu presenterar Titleist sin världsnyhet.

25 januari 2018

I en glasbur en bit in i Titleist monter på PGA Show 2018 ligger det en liten rund vit golfboll som inte någon var beredd att se där. Den helt nya Tour Soft. NXT Tour går i graven!

Läs inlägget här »

Saker vintersäsongen inte vill att du ska veta. Ta kontrollen!

Saker vintersäsongen inte vill att du ska veta. Ta kontrollen!

1 november 2017

Kylan är här och vintern närmar sig med stormsteg! Den kalla blåsten och den hårda marken gör att många av Sveriges golfare hellre stannar hemma med en kopp kaffe och golf på tv...

Läs inlägget här »

Titleist lanserar ny premiumboll. Här är allt vi vet om nya AVX!

Titleist lanserar ny premiumboll. Här är allt vi vet om nya AVX!

18 oktober 2017

För ett par veckor sedan hörde vi att Titleist skulle lansera en ny golfboll. Det ryktades om en premiumboll med touregenskaper.. Här är allt vi vet om Titleist nya AVX!

Läs inlägget här »

Bollspecial med Out of Bounds och Svensktgolfforum

Bollspecial med Out of Bounds och Svensktgolfforum

17 oktober 2017

Information om skillnader mellan golfbollar, hur de faktiskt fungerar och vad som påverkar hur en golfboll beter är inte alltid lätt att googla sig fram till. Vi på Out of Bounds har därför bestämt oss för att verkligen bli bäst på golfbollar och allt däromkring...

Läs inlägget här »

Svenska tränare, spelare och profiler

Svenska tränare, spelare och profiler

12 september 2017

Vi pratar ofta om hur viktigt det är med vilken boll du spelar på och vad du bör tänka på vid bollvalet. Att välja en golfboll handlar väldigt mycket om känsla. Golfbollarnas olikheter och egenskaper märks främst på spinnen, kompressionen och känslan...

Läs inlägget här »