Just nu testar dessa golfare Garmins nya Approach S42!


Garmin i samarbete med Out of Bounds bjuder in golfare att göra ett ordentligt test av den splitternya golfklockan Approach S42. Vi har nu tre stycken passionerade golfare med olika profiler från olika delar av landet som under våren testar och utvärderar alla funktioner som finns i den nya GPS-enheten från Garmin.

Johan Kjellin

Ålder: 25 år
Hcp: +0,5
Spelar ca 110 st rundor golf per år.
Hemmaklubb: Falun-Borlänge GK

Det kommer bli lättare att veta längden till olika hinder. Det går snabbt att se avstånden. Fungerar bättre än kikare vid skymd sikt och dåligt väder.

Lotta Frizell

Ålder: 55 år
Hcp: 13,5
Spelar ca 60-70 st rundor golf per år.
Hemmaklubb: Ekarnas GK - samt medlem på Visby GK

Kommer lösa avstånden över hinder samt även greenträffarna på ett enklare sätt :)

Sebastian Flodman

Ålder: 32 år
Hcp: 28,8
Spelar ca 50 st rundor golf per år.
Hemmaklubb: Öijared GK

Vill få en bättre översikt över banan som gör att man kan planera sitt spel och spela smartare. Även få en bättre översikt över längden på olika

Nu letar vi golfare som vill testa Garmins senaste golfklocka!


Ansök till testprogrammet våren 2021


Ansökan stängde måndag 29 mars.

Garmin i samarbete med Out of Bounds bjuder nu in golfare att göra ett ordentligt test av den splitternya golfklockan Approach S42. Vi söker tre stycken passionerade golfare som vill testa och utvärdera alla funktioner som finns i den nya GPS-enheten.

Ansök i formuläret här nedan så kanske det blir du som får låna en klocka. Blir du antagen kommer du golfa så mycket du kan med klockan i fyra veckor under våren 2021. Efter den tiden får du ett formulär där du betygsätter klockan och vi ser även att du skickar in en text med dina erfarenheter samt bilder eller video när du golfar med klockan.