tourbollar


Golfboll av modellen Nike 20XI

Nike 20XI

159:-
tourbollhögspinnbollbestseller
Golfboll av modellen Nike 20XI-S

Nike 20XI-S

149:-
tourbollhögspinnbollbestseller
Golfboll av modellen Nike 20XI-X

Nike 20XI-X

159:-
tourbollcombinedspinnbestseller
Tips från personalen
Bra känsla runt hela spelfältet.
Golfboll av modellen Callaway Chrome Soft

Callaway Chrome Soft

209:-
tourbollcombinedspinnbestseller
Golfboll av modellen MG Tour C4

MG Tour C4

119:-
tourbollcombinedspinnbestseller
slut
Golfboll av modellen Titleist Pro V1

Titleist Pro V1

249:-
tourbollhögspinnbollbestseller
Golfboll av modellen Maxfli U/6

Maxfli U/6

159:-
tourbollcombinedspinnhögspinnbollbestseller

detta är tourbollar

De mest avancerade golfbollarna på marknaden. En tourboll har en konstruktion som består av flera olika lager och ett yttre skal av mjukt Urethane. Tourbollens primära egenskap är att generera mycket spinn. Riktigt duktiga spelare vill ha mycket spinn för att kunna kontrollera bollbanan och slå många olika typer av golfslag. Mycket spinn tillsammans med det mjuka Urethanskalet ger också möjligheten till att få stopp snabbt på green.

Tourbollar är inte lika förlåtande som andra golfbollar och rekommenderas därför till den lite bättre golfaren, men kan självklart spelas på av alla, såväl amatör som proffs. Populära bollar i den här kategorin Tourbollar är: Titleist Pro V1, Callaway Chrome Soft och TaylorMade TP5.

Tourbollar är de bästa bollarna från alla tillverkare. Här är bollarna som spelas på ute på tourerna. Mycket spinn, bra längd och otroligt fin känsla. Bollarna kan upplevas som svårspelade av golfare med högre handicap.

Tourbollspaket


Tourbollspaket med 4 olika bollmärken Äntligen lanseras vi våra nya, heta Tourpaket! Nu kan du testa åtta olika tourbollar utan att behöva köpa separata dussin! Detta är perfekt för dig som vill pröva olika tourbollar för att se vilken som passar dig bäst, men utan att lägga flera tusen kronor på golfbollar på bollar du bra vill testa. Genom att köpa Tourpaket och Tourpaket X kan du smidigt få 3st bollar av utvalda modeller innan du bestämmer dig för bollen du vill spela med.