Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 30 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarSkickas samma dag vid beställning innan 13.00


Golfklubbor för juniorer och nybörjare

Fantastiskt bra startpaket av golfklubbor

En snygg rad med golfklubbor i ett järnsetHär hos oss på Out of Bounds har vi valt att endast plocka in golfklubbor för juniorer och nybörjare. De klubbor vi har är däremot från de största på marknaden, US Kids och Orlimar. Perfekt för dig som ska börja spela golf eller har någon yngre i familjen som ska spela. Golf behöver inte vara så dyrt.

Golfklubborna är grunden i hela golfspelandet. Utan att ha några "stickor" skulle vi inte ta oss långt alls. Det finns så många olika modeller och märken, längder, vikter, loft, ja allt man kan tänka sig. För dig som verkligen vill ta din golf till högre nivåer, eller för dig som när du väl lägger ner massa pengar vill köpa ett set som byggs för dig, rekommenderas en Custom Fitting. Det gör du enklast via din PGA-Pro på hemmaklubben. Där kan man följa golfklubbans alla vinklar, svingspår och loft. Här hittas och byggs de perfekta klubborna för just dig.

Fokus på golfklubbor med spelare i bakgrunden