• 📦 Fri frakt vid order över 850:-
  • Fler än 150 000 nöjda kunder
  • Fri expertrådgivning
  • 🚚 Leverans inom 1-2 dagar
  • Europas största utbud av golfbollar
Till kassan (0)

Topp 10 mest köpta golfbollarna 2023!


Skrivet av Alexander Edsmyr
Top0 10 mest köpta golfbollar 2023

För ett år sen presenterade vi de mest sålda golfbollarna under ett helt år. Det blev en populär lista för många av våra kunder att se. Och nu är topplistan för 2023 här! Se vilka golfbollar som är mest populära och kanske är det någon modell som överraskar? Är förresten din favoritboll med på listan?!

10. Pinnacle Lady (26,880 st)

Pinnacle Lady Golfbollar

Pinnacle Lady är den mest spelade dambollen i historien. Storfavoriten är designad för att ge extra längd till spelare med låga svinghastigheter. Märkt med Pink Ribbon, som stöder bröstcancer, symboliserar denna boll både styrka och hopp, medan dess mjuka ionomerskal ger en skön känsla runt hela banan.
Nypris: 199 kr - Vårt pris: Från 89 kr

Gå till produkten

9. Srixon AD333 (40,011 st)

Srixon AD333 Golfbollar

Golfbollen med exceptionell balans mellan mjuk känsla, längd och kontroll runt banan. Elastomerskalet ger bollen en ökad utgångshastighet samt minskar bollens spin från tee. AD333 är utvecklad för spelare som prioriterar längd, men med så bra känsla som möjligt. Detta är en av de absolut bäst säljande 2-dels-bollarna.
Nypris: 319 kr - Vårt pris: Från 129 kr

Gå till produkten

8. Wilson Staff Dx2 Soft (40,946 st)

Wilson Dx2 Soft Golfbollar

Wilson Staff Dx2 Soft fortsätter att vara en favorit med sin mjuka känsla och långa distans. En klassisk lågkompressionsboll och en av de mjukaste distansbollarna på marknaden. Dx2 Soft är en slitstark modell som klarar sämre träffar bättre.
Nypris: 279 kr - Vårt pris: Från 119 kr

Gå till produkten

7. Callaway Chrome Soft (65,939 st)

Callaway Chrome Soft Golfbollar

Callaway Chrome Soft är ett mästerverk av design. Med sin Dual SoftFast-kärna erbjuder den hög bollhastighet och låg spinn, samtidigt som urethanskalet ger överlägsen kontroll på greenen. Detta gör den till ett toppval både bland nybörjare och professionella golfare.
Nypris: 599 kr - Vårt pris: Från 299 kr

Gå till produkten

6. Callaway Supersoft (85,125 st)

Callaway Supersoft Golfbollar

Med sin revolutionerande låga kompression levererar Callaway Supersoft otrolig hastighet och distans. Denna boll är en dröm för dig som söker längd i sitt spel, tack vare dess HEX-aerodynamik som säkerställer en rakare och längre flygning.
Nypris: 329 kr - Vårt pris: Från 139 kr

Gå till produkten

5. Callaway Mix (101,600 st)

Callaway Mix Golfbollar

I Callaway Mix erbjuds en blandning av högkvalitativa bollar till ett riktigt bra pris! Eftersom Callaway tillverkat många populära modeller genom åren har denna mix sålt bra till golfare som letat efter en variation av kvalitetsbollar.
Vårt pris: Från 499 kr / 50 st

Gå till produkten

4. Titleist Mix (175,468 st)

Titleist Mix Golfbollar

Titleist Mix innehåller ett brett utbud av Titleists tidigare mest populära bollar. Det är en mycket prisvärd blandning bollar från världens mest populära bolltillverkare. Ett utmärkt val för spelare som söker kvalitet och variation.
Vårt pris: Från 499 kr / 50 st

Gå till produkten

3. Titleist NXT Tour (211,799 st)

Titleist NXT Tour Golfbollar

Titleist NXT Tour har under många år varit en storfavorit bland våra kunder. Väldigt uppskattad av golfare på alla nivåer som upplever att man lyckas behålla längden från tee samtidigt som man har kvar den härliga känslan runt green.
Nypris: 399 kr - Vårt pris: Från 159 kr

Gå till produkten

2. Titleist Pro V1 (300,101 st)

Titleist Pro V1 Golfbollar

Den mjuka känslan i en Pro V1 tillsammans med den fantastiska längden och välkända "Drop-and-Stop" är oslagbar och har under snart 25 år gjort Pro V1 till den absolut mest använda golfbollen på tourer runt om i hela världen.
Nypris: 649 kr - Vårt pris: Från 309 kr

Gå till produkten

1. Floridabollar (602,527 st)

Floridabollar 50-pack

2023 års bästsäljare! I alla fall i antal sålda bollar. En perfekt mix för dig som inte vet vilken typ av boll du ska spela med eller om du tycker att du inte märker så stor skillnad på olika modeller. Vår mix av floridabollar består framför allt av distansbollar, som du bör spela med om du har som mål att dina slag ska flyga längre och mer rakt. Fyll på träningsväskan och sprid så mycket du kan på golfbanan. Kanske slår du ner en och annan boll i vattnet... Billigare bollar av den här kvaliteten är svårt att hitta.
Vårt pris: Från 249,- / 50 stk

Gå till produkten

Tillsammans slår vi ett slag för miljön

2023 var ett år med stora förändringar i vår verksamhet. Vår försäljning av golfbollar nådde nya höjder, och vi har återvunnit miljontals bollar. Detta är en seger för både sporten och planeten, tack vare vårt engagerade team och kunder som dig. Varje gång du väljer en återvunnen boll från Out of Bounds kan du känna att du gör ett riktigt bra val. Du sparar mycket pengar samtidigt som vi tillsammans bidrar till en verklig skillnad för vår planet och för den sport vi alla älskar.

Beställ golfbollar redan nu inför vårsäsongen och spara 15% ⛳

Hos Out of Bounds sparar du alltid pengar på golfbollar. JUST NU sparar du ytterligare 15% på alla modeller. Använd rabattkoden FEB15 i kassan när du handlar så dras rabatten. Koden gäller t.o.m 14 februari och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Köp golfbollar nu


Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här: