• Garmin Approach CT10
  • Garmin Approach CT10
  • Garmin Approach CT10
  • Garmin Approach CT10

Garmin Approach CT10

Ett smart verktyg som hjälper dig att förbättra ditt spel Vet du hur långt du slår dina klubbor? Med klubbsensorn Approach CT10 får du full koll! Sensorerna spårar automatiskt varje slag med alla klubbor, även dina puttar.

Enkla att installera, enkla att använda De lätta sensorerna fästs enkelt i änden av klubbans handtag. Du märker inte ens att sensorerna är där medan du spelar. En genialisk automatisk på/av-funktion ger en batteritid på upp till 4 år. När det är dags att byta batterier kan du enkelt göra det själv.

Mer fakta & specifikationer »

3-pack

Leverans 1-2 dagar - Fri frakt
945:-
Garmin Approach CT10

14-pack

Leverans 1-2 dagar - Fri frakt
3 295:-
2 975:-
Garmin Approach CT10

Fakta & Specifikationer


Para ihop dem med din Garmin-golfklocka

Para ihop dem med kompatibla Garmin-golfklockor så kan du sedan koncentrera dig på spelet, i trygg vetskap om att sensorn håller reda på all statistik. Statistiken för varje klubba, som har en sensor installerad, visas på din Garmin-golfklocka när du drar upp klubban ur bagen. Se hur långt du vanligtvis slår med klubban och hur träffsäker du är mot green eller fairway.

Approach CT10 finns som ett komplett set för 14 klubbor.

Med det här setet får du reda på hur långt du hela tiden slår med varje klubba och även vilken klubba du använder till varje slag under varje runda från tee till green, inklusive dina puttar och chippar. Om du bara vill satsa på ett startset med tre sensorer kan du fästa sensorer på dina wedgar och på puttern. Din kompatibla Garmin-klocka kan sedan ta hand om de andra slagen via AutoShot-funktionen.

Granska din statistik i appen.

Se fairway- och greenträffar, utslag, inspel, chippar och puttar och ta reda på vilka delar av ditt spel som funkar och inte funkar. Du kan också registrera och analysera intjänade slag och annan statistik som används av PGA. Använd data om intjänade slag och statistik för att ta reda på hur många slag du har tjänat in eller förlorat vid en grundjämförelse med andra spelare i din grupp.

Lär dig ditt spel

Plötsligt upptäcker du att du slår längre med vissa klubbor. Andra klubbor kanske inte verkar räcka till. Ditt spel ändras från säsong till säsong och under årens lopp. Med Approach CT10-sensorer på klubborna kan du upptäcka förändrade trender och anpassa ditt spel för att undvika att slå för långt eller för kort.

  • ALLMÅNT
  • Fysiska mått (skruv ingår ej): 27 x 13 mm
  • Vikt (en sensor): 9 g
  • Batteri: CR2032-batterier som användaren kan byta själv
  • EXTRA
  • Hopparningsbar med kompatibel Garmin-klocka: Ja, en klocka krävs
  • Kompatibel med Garmin Golf-appen: Ja

Video


3-pack

Leverans 1-2 dagar - Fri frakt
945:-
Garmin Approach CT10

14-pack

Leverans 1-2 dagar - Fri frakt
3 295:-
2 975:-
Garmin Approach CT10

Bästsäljande golfbollar just nu


Tips från personalen
Den perfekta spinnen
Golfboll av modellen Titleist Pro V1 (2017)

Titleist Pro V1 (2017)

249:-
bestseller 12 dectourbollhögspinnboll

Populär golfutrustning


Kolla också in våra andra golfklockor från Garmin