Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 30 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarSkickas samma dag vid beställning innan 13.00


Populära golfklockor med GPS

Golfklockor med gps som avståndsmätare på golfrundan

Golfare som bär en golfklocka från TomTom Golfer 2Golfklockor har de senaste åren blivit fantastiskt populära. Med avancerad teknik och snygg design är idag en golfklocka ett självklart tillbehör för varje golfare att ha med sig på ut på golfrundan. Med hjälp av GPS-satelliter får man snabbt en noggrann avståndsmätning fram till green, ofta ges både avståndet till framkant, bakkant och mitten av green. Även avstånd till vatten, bunkrar och andra hinder är också en vanlig funktion bland många varianter av golfklockor.

Att köpa en golfklocka är dessutom relativt billigt jämfört med mycket annan golfutrustning. Garmin S2 är en riktigt stabil och populär klocka som kostar strax över tusenlappen. Självklart finns det betydligt fler funktioner hos modellerna i de övre prisspannet. Önskar du till exempel en snygg vy över hålet och banan finns det golfklockor som på ett grafiskt snyggt sätt visualiserar detta. Prova till exempel om Garmin S5.

Golfare som bär en golfklocka går på golfbanan

Garmin och TomTom, proffs på GPS-navigering

TomTom är ett företag som tidigare främst riktat in sig mot navigering och kartor när det kommer till bilmarknaden. Med detta som bakgrund tillverkade de sin första GPS-golfklocka, TomTom Golfer. Med mycket erfarenhet inom GPS-världen har de slagit sig in på marknaden. Inför säsongen 2016 lanserades TomTom Golfer 2 som troligen kommer bli en riktig bästsäljare.

Garmin är precis som TomTom ett av de ledande företagen i GPS-branschen. De har genom sin kunskap inom denna bransch tagit fram ett antal olika golfklockor och är numera ett välkänt namn inom golfen.

Golfspelare med en golfklocka slår ut från tee