• Garmin Approach S40 + CT10 Bundle 0

Garmin
Approach S40 + CT10 Bundle

Golfklockan Approach S40 med GPS har mängder av smarta funktioner och en pekskärm i färg som ser helt fantastisk ut på handleden och ute på banan.

S40 ❤ CT10. Vet du hur långt du slår dina klubbor? Kombinera klubbsensorn CT10 med Garmin S40 så får du full koll! Sensorerna spårar automatiskt varje slag med alla klubbor, även dina puttar.

- Fri frakt på alla ordrar över 850 :-
- Laddnings-/datakabel ingår alltid när du köper Garmins produkter hos oss.

Approach S40 + CT10 Bundle

Leverans 1-2 dagar - Fri frakt
3 895:-
3 495:-
Approach S40 + CT10 Bundle

Fakta & Specifikationer


thumb

Full koll på greenen

Med greenvyn får du varje greens unika formation var du än befinner dig på banan. Garmin Approach S40 har också en funktion som ger dig möjligheten att manuellt dra och släppa flaggan till rätt plats för dagen. Detta för att få ett ännu mer exakt avstånd.

thumb

Missa aldrig en notis

Du kan synkronisera din Garmin S40 med en kompatibel smartphone för att få aviseringar om inkommande samtal, sms, e-post och andra aviseringar direkt på handleden. Svarar på samtal gör du enkelt genom att trycka på pekskärmen.

thumb

Tävla mot dina vänner

Med hjälp av Garmin Golf-appen kan du försöka ta dig in på topplistor på vilken som helst av deras 41 000 banor. Tävla mot dina vänner med livepoäng genom automatiska uppladdningar. Du får också möjlighet att granska all din golfstatistik i realtid under spelet och efter rundan. Med funktioner för aktivitetsmätning, vibrationsvarningar, kalorier och steg hjälper golfklockan Approach S40 dig att hålla dig i form, dag ut och dag in. All din aktivitetsstatistik samlas in så att du kan visa och analysera den på Garmin Connect som är Garmins online community.

thumb

Kombinera med CT10.

Se fairway- och greenträffar, utslag, inspel, chippar och puttar och ta reda på vilka delar av ditt spel som funkar och inte funkar. Du kan också registrera och analysera intjänade slag och annan statistik som används av PGA. Använd data om intjänade slag och statistik för att ta reda på hur många slag du har tjänat in eller förlorat vid en grundjämförelse med andra spelare i din grupp. Läs mer om CT10 här.

Approach S40 + CT10 Bundle

Leverans 1-2 dagar - Fri frakt
3 895:-
3 495:-
Approach S40 + CT10 Bundle

Modeller i samma serie som Approach S40 + CT10 Bundle


Garmin Approach S40 + CT10 Bundle passar till


Bästsäljande golfbollar just nu


Populära golftillbehör