10-års-jubileum
Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 30 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarSkickas samma dag vid beställning innan 13.00


Träningsredskap för golf som verkligen fungerar

Wellputt

från 1 195:-

Bli bättre och säkrare i ditt spel med bra golfträningsredskap

Grym sving med hjälp av träningsredskapVill du bli säkrare i ditt spel och hitta bollträffen som du så länge letat efter? Här hittar du träningsredskapen som hjälper dig att höja ditt spel till nästa nivå. Redskapen som finns här kan användas både under sommarsäsongen och vintersäsongen. Med tex Aligmentssystem, innehållande två siktpinnar och en T-Aligner, kan du enkelt bli säkrare i ditt spel. Ställ dig på rangen och träna sikte och riktning.

Produkter från ledande tillverkare såsom SKLZ och Golf Gear

På Out of Bounds har vi stort utbud av träningprodukter från SKLZ och Golf Gear. Här finns det något för alla. Hjälpmedel för puttingstroke, uppfällbara nät för att träna chippning eller distansslag, eller varför inte en matta med ruff, fairway och pegg till inomhusträningen. Har du frågor om vilken utrustning som passar bäst för dig är du alltid välkommen att ta kontakt med oss, eller komma och hälsa på oss i vår butik i Mölndal. Låt detta bli säsongen då du tar ditt golfspelande till nästa nivå.