Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 50 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarEuropas största utbud av golfbollar

Så blir du en bättre golfare


?Träningsredskap"

Banorna stänger igen, solljuset försvinner och kvällarna börjar bli riktigt kalla. Kylan har tagit greppet om Sverige och golfklubbarna börjar förbereda sig för en lång vinter. För de flesta betyder detta slutet på golfen för ett par månader. För oss som vill fortsätta då? Ja, med lite enkla övningar och redskap är det inga problem att fortsätta spela.

Vintern är den självklara tiden på året att trappa ner på golfen och ägna sig åt sådant som man inte kan eller hinner göra på sommaren. För många golfare är det en välbehövlig vila, men det är också många av oss som vill fortsätta spela. I vissa delar av landet finns det riktigt fina träningsanläggningar både inomhus och utomhus. Tyvärr har inte alla klubbar vinterlokaler och då kan man behöva hitta andra sätt för att hålla igång golfen.

Idag finns det så otroligt många träningsredskap och hjälpmedel som ser till att du kan, med väldigt enkla medel, hålla igång träningen även när utesäsongen sviker. Varför inte passa på att njuta av lite putträning framför den öppna spisen?

Jag vill tipsa om fem träningsredskap som kommer hjälpa dig med alla delar av ditt spel. Vissa saker skulle jag inte kunna klara mig en hel vinter utan. Alla träningsredskap passar perfekt att ha inomhus, men kan sedan också tas ut när värmen kommer igen.

Håll igång svingen

En stor favorit är Gold Flex Trainer! Den hjälper dig i första hand med att förbättra tempot i svingen och styrkan och flexibiliteten i kroppen. För mig bidrar den också till att mitt värsta golfsug lägger sig lite när jag kan svinga av mig en gång om dagen. Att svinga Gold Flex Trainer bara 20 gånger om dagen kommer göra under för din kropp och sving. Din kropp kommer stärkas och du kommer hålla dig rörlig och i trim. "Klubban" finns i två olika längder för att passa alla.

Träna bollträff och impact

Att göra drillar för att hitta rätt känsla vid impact är kanske inte det roligaste men ack så nyttigt! Smash Bag hjälper dig i resan mot den perfekta bollträffen. Här eliminerar du tunna och tjocka slag och du får direkt feedback om du din sving generera slice eller hook. Fyll smash bagen med handdukar, trasor eller kläder och börja svinga.

Närspelet är A och O

Alla som vill hålla igång golfen måste ha ett nät att slå chippar i. Det roligaste av alla man kan välja tycker jag är SKLZ Chipping Net. Förslagsvis kompletterar du med Almost Golf-bollarna så du inte förstör din härliga heminredning. Bollarna är mjuka träningsbollar som vid impact känns och beter sig ungefär som en riktiga golfbollar. Korgen har tre olika stora hål för att du ska träna upp precisionen. Varför inte utmana dina polare eller familjemedlemmar?

Sänk fler puttar

WellPutt-mattan är min älskling bland träningsredskapen. Mattan är enligt mig den bästa på marknaden när det kommer till puttingmattor. Med en stimp på 11 får du få extremt bra feedback på både korta och långa puttar. För att göra puttsessionerna lite roligare använder jag gärna PuttOut. Försök få bollen att stanna i hålet i rampen. OM du lyckas kan du backa och försöka längre bort.

Lycka till med träningen! //Erik, Out-of-Bounds.se


Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här: