• Wellputt
  • Wellputt
  • Wellputt
  • Wellputt

Wellputt

En professionell och komplett träningsmatta som passar alla golfare oavsett nivå!

Well Putt är här med en riktigt bra puttmatta. Den är så mycket mer än bara en vanlig matta som man tröttnar på efter 100 puttar. Well Putt lär dig att förstå puttning.

Här får vi bästa förutsättningarna för att träna längd, sikte, känsla, riktning och fart. För att slå en riktigt bra putt måste man hitta en bra kombination av de nämnda teknikerna. Låt Well Putt göra dig till en bättre golfare.

Mattan är den bästa på marknaden om man kollar på kvalitet och känsla. Stimpen ligger runt 11 vilket gör att du nu kan ha en mästerskapsgreen hemma.

Well Putt används med fördel åt båda riktningarna. Åt ena hållet används grafiken på mattan för att träna in rätt längd och hamna i den bra zonen (Welling-Putt zone). Vi lär oss att om vi missar så ska vi missa så bra som möjligt. Åt andra hållet har vi flera olika zoner för längdträning så vi kan hitta en bra känsla och avståndsbedömning.

Mattorna finns i tre olika storlekar och modeller. De ligger plant på marken och är alla tillverkade av samma högpresterande material. Kan med fördel läggas ut på hemmaklubbens övningsgreen för träning i lutningar.

3 meter
Längd: 3 m
Bredd: 50 cm
Vikt: 3 kg

Innehåller en bok med 54 övningar i varierande svårighetsgrad beroende på din egen spelnivå. Dessa är uppdelade i 3 olika 18 håls banor för nybörjare, medelhandicapare och proffs. Här kan du träna i din egen takt.

4 meter
Längd: 4 m
Bredd: 50 cm
Vikt: 4,5 kg

Innehåller en bok med 54 övningar i varierande svårighetsgrad beroende på din egen spelnivå. Dessa är uppdelade i 3 olika 18-hålsbanor för nybörjare, medelhandicapare och proffs. Här kan du träna i din egen takt.

8 meter
Längd: 8 m
Bredd: 94 cm

Innehåller en bok med 72 övningar i varierande svårighetsgrad beroende på din egen spelnivå. Övningarna är för nybörjare, medelhandicapare och proffs. Här kan du träna i din egen takt.

3 meter

Leverans 1-2 dagar - Fri frakt
1 395:-
Wellputt

4 meter

Leverans 1-2 dagar - Fri frakt
1 795:-
Wellputt

8 meter

Leverans 1-2 dagar - Fri frakt
3 995:-
Wellputt

Bästsäljande golfbollar just nu


Golfboll av modellen Floridabollar

Floridabollar

165:-
bestseller 23 marmixmellanklassbolldistansbollbestseller
-20%
Golfboll av modellen Titleist NXT

Titleist NXT

31:- 39
bestseller 23 marpremiumbollbestseller

Populär golfutrustning


Fler träningsredskap