• Fri frakt vid order över 850:-
  • Fler än 125 000 nöjda kunder
  • Fri expertrådgivning
  • Leverans inom 1-2 dagar
  • Europas största utbud av golfbollar
Till kassan (0)

Stort tack för 2018


31 december 2018

Gott Nytt År

Året 2018 tar nu slut och vilket år det har varit! Vi hoppas din golf gett dig den glädjen som den är menad att göra.

Vi vill med detta utskicket rikta ett stort tack till dig som varit en del av Out of Bounds under säsongen som varit! Vi är stolta över att få vara ett av de ledande företagen i Europa när det kommer till återvinning av golfbollar. Under 2018 har Out of Bounds utvecklats inom många områden och som medarbetar-team har vi varit fler än 20 personer involverade i alla processer för att få fram golfbollarna. Vi har anställt nya kollegor för arbete i alla led: dykning, tvättning, sortering och försäljning. Vi kan knappt bärga oss för vad som ligger framför och vi ser så mycket fram emot ett härligt 2019. Innan vi startar det nya året skulle vi snabbt vilja passa på att blicka tillbaka över 2018.

Vi har återvunnit 2 miljoner golfbollar

Återvunna golfbollar

Out of Bounds har kontrakt med ett 100-tal svenska golfklubbar och golfbanor som låter oss plocka upp bollar ur deras dammar. Här är vi väldigt noga med att ge tillbaka till klubbarna. Vi räknar bollarna och golfklubben får sedan betalt för varje boll vi plockat upp. De återvunna golfbollarna får en andra chans och med återvinning hanteras miljön på ett värdigt sätt.

Vi har sålt över 120 000 Titleist Pro V1-bollar

Titleist Pro V1

Vår absoluta storsäljare år för år är Titleist Pro V1. Detta är tourbollen som finns i allas intresse. Vad är väl bättre en att slänga upp en blänkande V1:a på första tee? Nu ser vi fram emot slutet av januari när den nya Pro V1:an kommer presenteras. Om ryktena stämmer kommer den lanseras för första gången i gult.

Fler än 250 000 bollar levererade till kunder under den mest intensiva veckan

Leverans av golfbollar

Alla vill ha golfbollar och utrustning när solen är framme. Då är det inte konstigt att vår order- och packpersonal får fullt upp. Under högsäsongen krävs det 5 st heltidstjänster för att vi ska hinna få iväg alla ordrar samma dag som ordern läggs. Detta lyckas vi nästintill alltid med.

Vi slog upp våra dörrar för den tyska marknaden

Lansering av Out of Bounds i Tyskland

Out-of-Bounds.se har under året fått en syskondomän: Out-of-Bounds.com. I början av sommaren anställdes en tysk kille bosatt i Göteborg och vi startade då satsningen att inom kort kunna erbjuda den tyska marknaden begagnade golfbollar och utrustning. Den 4 juli slog vi upp våra dörrar för de nästan 750 000 tyska golfarna.

Vi vill avsluta med att önska just dig ett riktigt Gott Nytt År. Hoppas ditt nya år blir det bästa någonsin och att du slår riktigt låga scorer direkt på första rundan 2019

Glöm inte att när du handlar begagnat gör du inte bara en tjänst för plånboken, utan också för naturen. Aldrig förr har det varit mer aktuellt att hushålla med jordens resurser! Här kan du läsa mer om varför det är bra att handla begagnade golfbollar.

Med vänliga hälsningar,
Ditt Out of Bounds-team


Missa inte nästa kampanj - Anmäl dig till vårt utskick här: