Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 30 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarSkickas samma dag vid beställning innan 13.00

Golfvagnen är ett fantastiskt hjälpmedel som låter dig spela långa rundor

Två elvagnar med tillhörande bagar från Motocaddy. Dam och Herr.Golfvagnen är något som blir mer och mer populärt. Hos oss på Out of Bounds hittar du vagnar från ledande märken såsom Motocaddy, ClickGear, On Course, med flera. Golfvagnen som hjälpmedel har utvecklats mycket de senaste åren. Vagnarna finns nu med fyra hjul, elmotorer, självgång, fjärrstyrning och till och med med laddare till GPS och smartphone.

Att inte använda sig av vagn under rundan är för de flesta helt otänkbart. Det kan ofta göra skillnaden på att orka en hel runda istället för att vara mör redan efter 12:ans green. Vill du veta alla fördelar med att spela med en vagn är du välkommen att besöka oss i Mölndal, Göteborg, eller höra av dig via mail, chatt eller telefon. Vi erbjuder expertrådgivning, fria frakter och ett stort utbud av elvagnar och vanliga golfvagnar. De flesta vagnar fälls smidigt ihop för transporter till och från golfbanan.

Börjar du bli trött på att bära bagen runt banan eller har din gamla vagn kanske redan haft sina bästa dagar?! Hos oss hittar du flera olika supersmidiga varianter av fyrhjulingar och trehjulingar, som storsäljaren Flip 'N Go.

Stort utbud av elgolfvagnar - serviceverkstad för Motocaddy

Om det är en elgolfvagn du söker så har vi ett brett sortiment av Motocaddys elvagnar, från lite enklare varianter till värstingen med fjärrkontroll. Finesser så som PIN-kod låsning, reglerbar avståndskontroll, USB-laddningsport, Easilock baglås, tidtagning för letande av försvunnen boll.

Out of Bounds är auktoriserad verkstad för alla Motocaddys vagnar. Kom in till butiken så tar vi en titt på din vagn och vad som inte fungerar.

En manlig golfare som drar sin golfvagn genom regnet