Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 30 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarSkickas samma dag vid beställning innan 13.00

Peggar

Generellt säger man att de korta peggarna, 48 och 54mm, används med järnklubbor och hybrider, de långa, 70 och 83mm passar drivern.

Välj rätt pegg

Det är av yttersta vikt att bollen peggas upp lika högt var gång till respektive klubba, 4 olika peggar förenklar uppgiften.

Vita peggar

Vita peggar med texten "Out-of-Bounds.se".

Våra TräTees med tryck finns i fyra olika längder och är tillverkade av ett ljust, hårt träslag. Färgen är fri från gifter och påsen sorteras som mjukplast.

29:-

Köp / läs mer

Life Time Tee

Hållbart är bra, LIFE TIME TEE!

Totallängden på 80mm räcker för de flesta, men det går även att klippa eller skära ner ca 20mm av tratten vid behov. Sköna färger hjälper till att hitta en bortslagen LTT. Peggarna är tillverkade för drivers.

25:-

Köp / läs mer

Life Time Tee Kort

Totallängden på 70mm räcker för de flesta, men det går även att klippa eller skära ner ca 20mm av tratten vid behov. Sköna färger hjälper till att hitta en bortslagen LTT. Peggarna är tillverkade för drivers.

25:-

Köp / läs mer

JoBeLi Range Tee

Ett måste för träningen, en svensk pegg för just rangebanan. Fästes i skåran på rangemattan och hålls kvar av plasthulling på båda sidor av foten.

Köp 4 st och anpassa dem för dina olika slag och klubbor, klipp eller skär med vass kniv till önskad längd och du har en träningspegg som håller.

29:-

Köp / läs mer

Pegga upp dina bollar med peggar i olika material

En golfboll som är upp-peggad på teeFör peggar behövs kanske inte så mycket vidare presentation. Peggen är den lilla pinnen som håller upp bollen i luften när du ska trycka iväg din 300-meters drive. Peggar görs i alla möjliga färger, storlekar och material. Hos oss på Out of Bounds hittar du träpegg, plastpegg och gummipegg. Alla påsar och färger vi använder oss av är fria från gifter.

Träpeggarna är för dig som söker det klassiska. Det är enkelt att anpassa höjden och peggarna är hållbara. Om en pegg går sönder plockar du bara upp en ny. Life Time Tee är för dig som inte orkar ha massa peggar i bagen. De är hållbara och i fina färger. Life Time Tee säljs i två olika längder, vilket gör att du får samma förutsättningar på tee varje gång. Peggen är i plast. JoBeLi Range Tee är för dig som inte vill så bort massa peggar på rangen. Peggen fäster du enkelt i skåran på rangemattan. Peggen säljs i en längd, men här kan du själv klippa eller skära med en kniv till önskad längd. Varför inte köpa ett par stycken och ha flera längder.