Din vara läggs i varukorgen, fortsätt handla eller gå till kassan.
Fler än 30 000 nöjda kunderHögsta kvalité sedan 2007Leverans inom 1-2 dagarSkickas samma dag vid beställning innan 13.00


Grepp till alla golfklubbor

Förutom puttergreppen så passar alla klubbgrepp för användning till alla golfklubbor.
Det är vanligt att använda lite tjockare grepp till driver, men alla grepp funkar för alla klubbor.

Bra att veta när du byter grepp. Läs våra tips här »

Greppa dina golfklubbor med riktigt bra klubbgrepp

Gäng klubbor greppade med Golf Pride

Greppet på golfklubborna är mycket viktigare än vad många tror. Ett bra grepp och en bra golfhandske är nödvändigt för att kunna spela stabilt i alla förhållanden. Vi erbjuder fler olika grepp och det finns det mycket att välja emellan. Här hittar du ett brett sortiment med de största tillverkarna såsom Golf Pride, Lamkin, Iomic och Pure Grips. Vi har grepp till putters, järnklubbor, wedgar och drivers.

Då golfgrepp slits och torkar ut bör man byta dom regelbundet. Vi rekommenderar att man kollar över sina grepp inför varje säsongsstart. Hur ofta man bör greppa om klubborna beror givetvis på hur mycket man spelar. Hela, rena och klibbiga grepp gör att du som golfspelare får ett stabilare grepp vilket gör att du inte sliter så mycket på händer och underarmar.

Vi hjälper dig att greppa om dina klubbor

Dags att byta grepp? Självklart hjälper vi till att greppa om dina klubbor. Kom in till vår golfshop i Göteborg så hjälper vi dig! Varför inte passa på att piffa upp klubborna med lite färg. Hos oss hittar du färgglada golfgrepp i 100% gummi. Nytt puttergrepp? Här hittar du SuperStroke, puttergreppet som hjälper dig att hålla handlederna stilla och sänka fler puttar.

Klubbgrepp från Pure Grips. Populära grepp till golfklubbor